De 8 leukste kattenhalsbanden op een rij

De 8 leukste kattenhalsbanden op een rij

Wil je jouw kat herkenbaar maken door middel van een eigen halsband? Dat kan! Wij hebben diverse kattenhalsbanden in ons assortiment. Van materialen als leer tot nylon met verschillende prints. Ben je nieuwsgierig geworden? Wij hebben de 8 leukste voor je op een rijtje gezet!

1. Flamingo halsband voor jouw kat

De Ministry of pets halsband kat flamingo met bel is geschikt voor elke kat! Met deze halsband om, kan jouw baasje horen of je in de buurt bent dankzij het belletje. Deze kattenhalsband is eenvoudig om en af te doen en te verstellen. De mintgroene kleur en de leuke flamingo print maken deze halsband helemaal af!

2. Voor de diva's onder ons: halsband met diamanten

Wauw! Met deze Kattenhalsband diamant ziet jouw kat er geweldig uit. Deze halsband heeft een uniek design, luxe decoraties én is van hoge kwaliteit. Jouw kat zal binnenkort zeker opvallen met deze halsband om zijn of haar nek.

3. Lichtgevende halsband

Heb je ooit zo'n kattenhalsband gezien? De Trixie halsband kat lichtgevend geeft namelijk licht! Deze oplaadbare halsband is waterdicht en is voorzien van een veiligheidssluiting. Is de band te groot? Dan kan je hem snel passend maken door een stuk van de halsband af te snijden! Zo is jouw kat altijd goed zichtbaar, ook in het donker.

4. Halsband met doek en bel

Met deze Katenhalsband met doek raakt jouw kat nooit uitgespeeld! De halsband heeft een schattige look en blijft erg goed zitten. Er is een belletje aan de band bevestigd, zo hoor je jouw kat altijd aankomen. Dit is ook nog eens extra veilig wanneer jouw kat regelmatig buiten rondloopt. 

5. Elastische halsband

De Halsband kat elastisch nylon roze van Martin Sellier moet je hebben! Deze stoere halsband is elastisch waardoor deze super comfortabel zit. De band kan zo ver uitrekken dat het haast onmogelijk is voor jouw kat om zichzelf te verwonden. De halsband hebben we in de kleuren roze, beige, paars, oranje, rood, grijs, turquoise, zwart en groen.

6. Fluo looplijn

Een wandeling maken met je kat? Dat kan! Met deze Looplijn kat nylon geel lopen jij en jouw kat er super stijlvol bij! De opvallende looplijn heeft glimmende strass-steentjes waardoor jullie extra goed zichtbaar zijn. En omdat het ook ook wat wilt, natuurlijk.

7. Swarovski halsband

Een Swarovski halsband voor jouw kat. Dat is nog eens verwennerij van de bovenste plank! Met deze Bobby halsband leer paars steelt jouw kat de show. De halsband ziet er luxe en elegant uit door het mooie leer en de opvallende Swarovski stenen.

8. Kattentuigje voor in de auto

Gaat jouw kat vaak voor langere tijd mee op reis? Of vindt jouw kat een reismand niet fijn? Dan is de Trixie kattentuig voor in de auto rood geschikt voor jouw kat! Dit tuig is speciaal gemaakt voor in de auto. Het heeft een singelband en een verstelbare nek- en buikgordel. Daarnaast is het tuig makkelijk aan- en uit te trekken door de kliksluitingen. Fijne reis!

 

De mooiste kattenhalsbanden scoor je bij Poezenbazen

Een kattenhalsband is niet alleen praktisch, maar ook erg functioneel. Zo kun je er met jouw kat op uit in combinatie met een looplijn. Ook is hij goed zichtbaar of goed hoorbaar door de felle kleuren en belletjes. Maak jouw keuze uit ons ruime assortiment. Want de mooiste kattenhalsbanden scoor je bij de leukste kattenwebshop van Nederland!

Verzeker jouw kat of poes vandaag nog!


Met een kattenverzekering dek je jezelf (en je kat) tegen kosten bij ziekte, een ongeval of andere gezondheidsproblemen van je kat. Zo betaal je maandelijks een relatief laag bedrag en verzeker je je kat tegen hoge ziektekosten. Voorkom problemen, sluit een verzekering voor je kat af!

Voordelen van een kattenverzekering:

  • Biedt gemoedsrust
  • Medische kostendekking
  • Financiële bescherming
  • Preventieve zorg

Vind jouw ideale verzekering