BARFmenu: hét superfood voor katten

BARFmenu: hét superfood voor katten

Op de straat betekent ‘barfen’ net zo veel als kotsen. Geen goed begin van dit blog misschien, want het BARF waar wij het over hebben, is juist alles behalve smerig. BARF staat voor Bones And Raw Food. BARFmenu is een kwaliteitsproduct waarbij alle ingrediënten met de grootste zorg zijn ingekocht en verwerkt. Anders dan bij veel soorten kattenvoer, wordt er in BARFmenu geen afvalvlees gebruikt. Haute cuisine voor jouw kat dus en ook nog eens super gezond. Lees hier alles over BARFmenu! 

BARFmenu: Hoge kwaliteit kattenvoer

Uiteraard hebben fabrikanten van dierenvoer het beste met de dieren voor. Zo bevat kattenvoer enkel ingrediënten die makkelijk te verwerken zijn voor jouw kat, zonder in te leveren op de nodige vitamines en mineralen. BARFmenu gaat net een stapje verder. Het is het nieuwe superfood voor katten.

Alle BARFmenu’s worden gemaakt van uitsluitend vers rauw vlees, verse vleesbotten van hoge kwaliteit en verse organen. Alle ingrediënten worden dus met uiterste zorg geselecteerd en het BARFmenu wordt samengesteld onder de meest ideale omstandigheden om de voeding vers en lekker te houden. Omdat BARFmenu enkel verse ingrediënten bevat, is het zelfs geschikt voor menselijke consumptie. Zie jij jezelf en je kat al zitten tijdens een romantisch diner voor twee? Weer eens wat anders dan een borrelplankje ,toch? ;) 

Kat die kijkt naar houten borrelplank met daarop brood en fruit

Voor de gevoelige maag

Soms is het lastig om te kiezen welk kattenvoer bij jouw kat past. BARFmenu is geschikt voor elke kat. Dankzij de rijke samenstelling van verse ingrediënten, weet je zeker dat jouw kat de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Maar BARFmenu is helemaal ideaal voor de moeilijke eters, katten met een allergie of zieke en oudere katten. Deze kattendoelgroep vraagt namelijk om extra zorg. Helemaal als het gaat om voeding. Om jouw kat zo lang mogelijk in topconditie te houden, is BARFmenu een hele goede basis.

Naast het gebruik van enkel verse ingrediënten, bevat BARFmenu van nature een hoog gehalte aan vitaminen en mineralen. BARFmenu is van zichzelf al perfect dus geur-, kleur-, smaakstoffen en conserveringsmiddelen zijn niet nodig en worden dan ook niet toegevoegd. Ook bevatten de BARFmenu’s geen rijst of granen en is het voedsel dus volledig glutenvrij. Ideaal voor de gevoelige maag!

Elke dag verrassend met verschillende smaken

Met BARFmenu kun je eindeloos variëren. Zo eet jouw kat niet elke dag hetzelfde en is het elke dag weer een verrassing wat je ze voorschotelt. Een stuk BARFmenu bevat 250 gram kwaliteitsvoeding. De aanbevolen dosering is 35 gram per kilogram lichaamsgewicht per dag. Zo kun je gemakkelijk de juiste aanbevolen dosering toedienen.

Om kennis te maken met BARFmenu kun je BARFmenu compleet uitproberen. Dit voedselpakket van 20 x 250 gram bevat meerdere bekende smaken uit het assortiment van BARFmenu, zoals kip, eend, lam, vis en natuurlijk. Zo kun je alvast variëren en kijken wat jouw kat lekker vindt. Andere overheerlijke smaken zijn konijn en cattery (een verrassende combinatie van meerdere smaken en ingrediënten). Genoeg om mee te variëren dus! 

BARFmenu voor katten. Verschillende smaken overzicht naast elkaar.

BARFmenu zelf uitproberen

BARFmenu is te koop per stuk, maar ook in grootverpakking van 20 stuks. Zo kun je dus je eigen menu samenstellen of direct jouw favoriete smaak in bulk inslaan. Dus of je nu het beste wilt voor jouw kat of zelf gewoon erg benieuwd bent naar de unieke smaken (wij staan nergens meer van te kijken). BARFmenu shop je eenvoudig op de webshop van BARFmenu.

Verzeker jouw kat of poes vandaag nog!


Met een kattenverzekering dek je jezelf (en je kat) tegen kosten bij ziekte, een ongeval of andere gezondheidsproblemen van je kat. Zo betaal je maandelijks een relatief laag bedrag en verzeker je je kat tegen hoge ziektekosten. Voorkom problemen, sluit een verzekering voor je kat af!

Voordelen van een kattenverzekering:

  • Biedt gemoedsrust
  • Medische kostendekking
  • Financiële bescherming
  • Preventieve zorg

Vind jouw ideale verzekering