5x de leukste valentijnscadeaus voor jouw poes!

5x de leukste valentijnscadeaus voor jouw poes!

Op zondag 14 februari is het zover. Het is weer bijna Valentijnsdag! Hét moment om jouw poes eens flink te verwennen. Daar hebben wij bij Poezenbazen natuurlijk aan gedacht met de leukste valentijnsdagcadeaus. Er is voor ieder wat wils. Want wij zijn van mening dat iedere poes het verdient het om eens flink verwend te worden. Benieuwd naar onze tips? Lees dan snel verder!  

1. Wees een hartendief met dit hartenblik vol snacks

Liefde gaat door de maag, zegt men wel eens. Dat geldt ook zeker voor katten. Je maakt je poes dan ook dolgelukkig met snacks. Deze Sanal gistsnoepjes komen in een super leuk blik in de vorm van een hart. Zoetsappiger wordt het niet toch? En wist je dat gistsnoepjes ook vol zitten met vitaminen, mineralen en calcium? Gezond snacken dus, zonder dat je kat het door heeft!

2. Het favoriete speeltje van jouw poes

Een speeltje in de vorm van een hartje is misschien wel het ultieme valentijnscadeau voor jouw poes. Aan dit pluche hartje is een beetje valeriaan toegevoegd. Dit heeft hetzelfde effect op katten als kattenkruid. Het is een verrassing welke kleur je krijgt, maar deze hartjes zijn allemaal even leuk! Geef jouw poes een flinke dosis liefde met wat misschien wel het favoriete speeltje in wording is. 

3. Hengel een beetje liefde binnen!

Wil je samen met jouw poes aan de gang? Kies dan voor een valentijnscadeautje waar jullie lekker samen mee kunnen spelen. Een kattenhengel met een hartje bijvoorbeeld. Uren speelplezier voor jullie beide gegarandeerd. Het ritselfolie en het kattenkruid maken dit het meest fantastische speelgoed voor jouw poes. Tegelijkertijd werken jullie samen aan een betere band. Ideaal voor Valentijnsdag, toch?

4. Onweerstaanbaar lekker

Dat de vloeibare snacks van Vitacraft echt onweerstaanbaar zijn, is bij heel veel Poezenbazen inmiddels wel bekend. Ze mogen dan ook zeker niet ontbreken op Valentijnsdag! Deze pasta heeft de smaak van rund en het is oppassen geblazen dat jouw vingers er niet bij opgegeten worden. Op zoek naar een onweerstaanbaar en smakelijk cadeau voor jouw poes? Je weet wat je nodig hebt!

5. Een hart vol kattenkruid

Nog zo’n mooi rood hart, maar dan vol met kattenkruid. In Kattenkruid zitten een aantal stofjes en oliën die een milde hallucinerende werking hebben. Hier gaan katten dus super goed op! Spelen en ondertussen een beetje spacen, wat wil je nog meer deze Valentijnsdag? Helemaal niets, toch? Dat dachten wij ook.

Fijne Valentijnsdag van Poezenbazen!

Met onze tips kan het niet anders dat jij en jouw poes samen een onvergetelijke Valentijnsdag gaan beleven! Bestel jouw valentijnscadeaus gemakkelijk en snel in onze webshop. De producten worden geleverd in een handige (speel)doos die ze waarschijnlijk toch veel leuker vinden dan de spullen die erin zitten. Fijne Valentijnsdag!