5x de leukste valentijnscadeaus voor jouw poes!

5x de leukste valentijnscadeaus voor jouw poes!

Op zondag 14 februari is het zover. Het is weer bijna Valentijnsdag! Hét moment om jouw poes eens flink te verwennen. Daar hebben wij bij Poezenbazen natuurlijk aan gedacht met de leukste valentijnsdagcadeaus. Er is voor ieder wat wils. Want wij zijn van mening dat iedere poes het verdient het om eens flink verwend te worden. Benieuwd naar onze tips? Lees dan snel verder!  

1. Knusse warmte met de AFP Sock Cuddler

Niets zegt 'Ik hou van jou' beter dan een warme, comfortabele knuffel. De AFP Sock Cuddler is het perfecte knuffelspeeltje voor jouw kat. Het is zacht, uitnodigend en ideaal voor een knusse middag.

2. Plezier en spel met KONG Crackles Winkz Cat

Voor de speelse kat is de KONG Crackles Winkz Cat een ware traktatie. Dit speeltje prikkelt de nieuwsgierigheid van jouw kat en biedt urenlang speelplezier. Het is niet alleen leuk, maar stimuleert ook het jachtinstinct van je kat.

3. Hengel een beetje liefde binnen!

Wil je samen met jouw poes aan de gang? Kies dan voor een valentijnscadeautje waar jullie lekker samen mee kunnen spelen. Een kattenhengel met een hartje bijvoorbeeld. Uren speelplezier voor jullie beide gegarandeerd. Het ritselfolie en het kattenkruid maken dit het meest fantastische speelgoed voor jouw poes. Tegelijkertijd werken jullie samen aan een betere band. Ideaal voor Valentijnsdag, toch?

4. Onweerstaanbaar lekker

Dat de vloeibare snacks van Vitacraft echt onweerstaanbaar zijn, is bij heel veel Poezenbazen inmiddels wel bekend. Ze mogen dan ook zeker niet ontbreken op Valentijnsdag! Deze pasta heeft de smaak van rund en het is oppassen geblazen dat jouw vingers er niet bij opgegeten worden. Op zoek naar een onweerstaanbaar en smakelijk cadeau voor jouw poes? Je weet wat je nodig hebt!

5. Een hart vol kattenkruid

Nog zo’n mooi rood hart, maar dan vol met kattenkruid. In Kattenkruid zitten een aantal stofjes en oliën die een milde hallucinerende werking hebben. Hier gaan katten dus super goed op! Spelen en ondertussen een beetje spacen, wat wil je nog meer deze Valentijnsdag? Helemaal niets, toch? Dat dachten wij ook.

Fijne Valentijnsdag van Poezenbazen!

Met onze tips kan het niet anders dat jij en jouw poes samen een onvergetelijke Valentijnsdag gaan beleven! Bestel jouw valentijnscadeaus gemakkelijk en snel in onze webshop. De producten worden geleverd in een handige (speel)doos die ze waarschijnlijk toch veel leuker vinden dan de spullen die erin zitten. Fijne Valentijnsdag!

Verzeker jouw kat of poes vandaag nog!


Met een kattenverzekering dek je jezelf (en je kat) tegen kosten bij ziekte, een ongeval of andere gezondheidsproblemen van je kat. Zo betaal je maandelijks een relatief laag bedrag en verzeker je je kat tegen hoge ziektekosten. Voorkom problemen, sluit een verzekering voor je kat af!

Voordelen van een kattenverzekering:

  • Biedt gemoedsrust
  • Medische kostendekking
  • Financiële bescherming
  • Preventieve zorg

Vind jouw ideale verzekering