De meest verfrissende drinkfonteinen

4 Product(en)

Je bent op zoek naar een drinkfontein voor jouw kat. Onze expert op het gebied van drinkfonteinen is rode kater Gin. Als echte ‘luxe-kater’ is hij op de hoogte van alle trends. Want alleen het beste is voor hem goed genoeg. Check hieronder de pareltjes!

Sorteer op:

Een drinkfontein voor jouw kat: alleen het beste!

Catfluencer Gin: "Luister en huiver, human. Wij katten dorsten onze dorst het liefste aan een kabbelend stroompje water. Dat stilstaande water in een schoteltje is voor ons echt behelpen. Nu zie ik je nog niet zo snel elke dag met mij in je armen naar een rustig, dun bergstroompje afreizen... Namens mijn mede-katten doe ik daarom wat water bij de wijn. Erg schappelijk, niet waar!"

"Gun ons gewoon een drinkfontein voor in huis, zodat we 24/7 toegang hebben tot vers water. Stromend water bevat namelijk meer zuurstof en smaakt veel lekkerder. Dat is het minste wat we verdienen!"

Koop een handige drinkfontein

Rode kater Gin weet als geen ander dat het belangrijk om iedere dag water te kunnen drinken. Maar wist je ook dat stromend water drinken nog beter is? Niet alleen zijn wij katachtigen dol op stromend water, maar dit zorgt er ook voor dat het water lekker vers blijft. Daarom koop je bij Poezenbazen de mooiste drinkfonteinen en benodigdheden.

De leukste kattenspullen vind je bij Poezenbazen

Als dikke kater test ik regelmatig de tofste producten en geef ik graag mijn ongezouten mening. Nieuwsgierig? Check dan vooral mijn blogs en volg Poezenbazen op Instagram.

Wist je overigens dat je ook voor krabpalen, kattenmanden en kattenspeeltjes bij Poezenbazen aan het juiste adres bent? Check onze toffe kattenwinkel en houd je poes tevree!