InShared Dierenverzekering

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling
Vanaf
€14,76

per maand

Verzendkosten

Gratis verzending vanaf €49

Op voorraad
  • Geen eenmalige kosten
  • Voor katten tot 5 jaar oud
  • Geen eigen bijdrage

Huisdierenverzekering van Inshared

Een dierenverzekering van Inshared zorgt er voor dat je huisdier beschermt wordt tegen onverwachte medische kosten. Deze verzekering is een waardevolle toevoeging aan het totale pakket wat Inshared kan aanbieden aan hun klanten. Met de Inshared dierenverzekering kan je je hond of kat verzekeren. Dit zorgt er voor dat je gebruik kan maken van hoogwaardige zorg, zodat je huisdier de behandeling krijgt die het verdiend! Waarom is het verstandig om mijn hond of kat te verzekeren? Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar kan wel grote financiële kosten met zich meebrengen. Het verzekeren van je hond of kat biedt gemoedsrust en financiële bescherming voor onverwachte medische kosten. Of het nu gaat om een plotselinge ziekte die opspeelt of een ongeval, een huisdierenverzekering zorgt ervoor dat je je geliefde viervoeter de beste zorg kan bieden zonder dat je je zorgen hoeft te maken voor de flinke rekening die volgt.

Wanneer is het verstand om je huisdier te verzekeren?

Het is verstandig om dit al in een vroeg stadium te doen. Op deze manier ben je direct gedekt voor eventuele medische kosten die kunnen ontstaan.

Wanneer kan ik bij Inshared een huisdierverzekering afsluiten?

Bij Inshared kan je een huisdierenverzekering afsluiten als je hond of kat acht weken oud is. Bij honden en katten kan je een dierenverzekering afsluiten die jonger zijn dan zes jaar. Er is bij het afsluiten van de verzekering een wachttijd van 30 dagen.

Kan er een inshared huisdierenverzekering worden afgesloten als er al een aandoening is?

Ja, dit is bij Inshared mogelijk. Let wel op dat de bestaande aandoening mogelijk uitgesloten is van de dekking, maar andere medische kosten worden nog steeds gedekt.

Is er nog een eigen risico bij de Inshared Dierenverzekering?

Ja, die is er. Bij de dierenverzekering is een eigen bijdrage van 20%. Van de verzekerde kosten zijn 20% van de kosten voor jou.

Naast de huisdierenverzekering is er ook een extra dekking, gebit en behandeling voor kanker die je erbij kan nemen, wat bieden deze extra's?

De extra dekkingen voor gebitsbehandelingen en behandelingen voor kanker bieden aanvullende bescherming voor specifieke medische situaties. Met de gebitsdekking worden kosten voor tandheelkundige behandelingen en gebitsproblemen gedekt, terwijl de dekking voor kankerbehandelingen de kosten voor diagnostiek, chirurgie, chemotherapie en andere behandelingen dekt die verband houden met kanker bij je huisdier. Met deze extra's kun je de zorg voor je huisdier nog verder uitbreiden en hun gezondheid en welzijn maximaliseren.

Wat dekt de huisdierenverzekering van Inshared?

Als jouw huisdier ziek wordt of een ongeluk krijgt vergoedt Inshared de kosten die in Nederland gemaakt zijn. Bijvoorbeeld kosten voor:

  • Noodzakelijke operaties
  • Medicijnen voorgeschreven door dierenarts
  • Onderzoeken, zoals echo, röntgen, bloedonderzoek, MRI
  • Consult dierenarts(specialist) tot € 100 euro per kalenderjaar
  • U kiest voor een vergoeding van € 3.000, € 4.000 of € 6.000 euro per kalenderjaar

Goed om te weten

Met de Inshared Huisdierenverzekering krijg je onverwachte medische kosten voor je hond of kat vergoed tot € 6.000,- per verzekeringsjaar, afhankelijk van het pakket wat je afsluit.

Je kiest zelf naar welke dierenarts in Nederland je gaat en je stuurt je de rekening gewoon naar ons. Fijn idee, toch?

Wil je precies weten wat de huisdierverzekering dekt? Lees dan de polisvoorwaarden voor een volledig overzicht

Je beoordeling toevoegen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Dekking

Verzekerd bedrag: € 3.000
Eenmalige kosten: € 0,00
Eigen bijdrage: 20%
Wachttijd: 30 dagen
Buitenlanddekking: Inclusief
Eigen risico: Geen
Maximale leeftijd: 5 jaar
Dekking castratie/sterilisatie: 80%
Dekking consult arts: 80%
Dekking buitenland: 80%
Dekking geneesmiddelen: 80%
Dekking identificatie chip: 0%
Dekking operaties: 80%
Dekking opname/verblijf in kliniek: 80%
Dekking vaccinaties: 0%
InShared Dierenverzekering
InShared Dierenverzekering