Vier valentijn met je kat

Vier valentijn met je kat

Vier valentijn met je kat

Het is bijna Valentijnsdag, en dat betekent dat het tijd is om onze liefde te vieren. Maar wacht eens even, wie zegt dat Valentijnsdag alleen voor mensen is? Dit jaar leggen we onze poezenvrienden eens lekker in de watten. In deze blog geven we je tips hoe je deze dag speciaal kunt maken voor zowel jou als je viervoetige Valentijn.

 

1. Een date met je kat op de bank

Laten we beginnen met het klassieke Netflix-avondje maar dan met een kattentwist. Kies een film of serie met een kat in de hoofdrol ('De Aristokatten' telt zeker mee!) en nestel je gezellig op de bank met je kat. Pak een dekentje en de favoriete kattenknuffel van je kat erbij. Vergeet een lekker diner vooraf niet – wat dacht je van wat heerlijke kattenvoer voor je harige vriend en wat lekkers bestellen voor jezelf?

 

2. Ook liefde van je kat gaat door de maag

Waarom niet wat liefde bakken in de vorm van zelfgemaakte kattensnoepjes? Er zijn tal van eenvoudige recepten online te vinden die veilig en gezond zijn voor katten. Denk bijvoorbeeld aan snoepjes met tonijn of kip. Jouw kat zal het gegarandeerd miauwend waarderen!

 

3. Leg de liefde vast met een fotoshoot met je kat

Valentijnsdag is het perfecte excuus om een mini-fotoshoot te houden met je kat. Trek voor jezelf een leuke, bijpassende outfit aan en leg deze bijzondere band vast. Deel de foto's op onze Facebook of Instagram en laat iedereen zien hoe geweldig jullie samen zijn.

4. Verwen je kat met een nieuw kattenspeeltje of krabpaal

Is er een betere manier om je liefde te tonen dan met een nieuw speeltje of iets waar je kat zijn nagels in kan zetten? Het antwoord is nee. Verras je kat met een nieuw speeltje, zoals een speelbal of een interactieve muis. Of als je echt wilt uitpakken, wat dacht je van een nieuwe, luxe krabplank? Je kat zal er dol op zijn.

 

5. Tijd voor ontspanning

Na al het plezier is het tijd om te ontspannen. Katten zijn meesters in het relaxen, dus waarom zou je niet samen genieten van een rustige avond? Misschien wat zachte muziek, zachte aaitjes voor je kat, en gewoon genieten van elkaars gezelschap. Een heerlijke, zachte kattenmand erbij en jullie relax-avond is compleet!

 

6. Maak een donatie aan een kattenasiel in de naam van je kat

Laten we de liefde verspreiden. Maak een donatie aan een lokaal kattenasiel of een andere dierenwelzijnsorganisatie in de naam van je kat. Het is een prachtige manier om iets terug te doen en liefde te tonen aan katten die nog op zoek zijn naar hun forever home.

 

7. Een gezonde vacht boven alles

Liefde is niet alleen knuffelen en leuke dingen doen, maar ook zorgen dat de vacht van je kat in topconditie verkeerd. Waarom zou je deze Valentijnsdag niet gebruiken om je kat eens heerlijk te borstelen? Met onze katten borstels zorg je dat je harige valentijn een gezonde vacht heeft.

8. De magie van catnip

Catnip is kattenplezier in een potje of speeltje. Een snufje van dit magische kattenkruid en je kat verandert in een speelse acrobaat. Niet alle katten zijn er gevoelig voor, maar als de jouwe dat wel is, dan staat je een dolle boel te wachten. 

 

9. Kattenyoga

Waarom probeer je niet samen wat kattenyoga? Ja, het is een ding! Er zijn online veel video's te vinden die je leiden door zachte yoga bewegingen die je samen met je kat kunt doen. Het is niet alleen ontspannend, maar ook een leuke manier om je te binden met je kat.

 

Negen geweldige manieren om Valentijnsdag te vieren met je geliefde kat. Er zijn genoeg manieren om deze dag speciaal te maken. Dus verwen je kat en jezelf, en vergeet niet om wat liefde te verspreiden. Fijne Valentijnsdag!



Valentijnskorting

Psst, inspiratie opgedaan voor leuke speeltjes of lekkernijen voor je kat? Met Valentijnsdag profiteer je ook nog eens van onze kortingsactie.

 

Vul de code VALENTIJN10 tijdens het afrekenen en krijg 10% korting op alles in je winkelmandje! De actie duurt tot en met woensdag 21 februari.

 

JW JW Cataction Rattle Ball

 

JW JW Cataction Rattle Ball

  • Makkelijk vast te grijpen
  • Onweerstaanbaar ratel geluid
  • Natuurlijk rubber
Bekijk product
Robocat Robocat Pink Mouse

Robocat Robocat Pink Mouse

  • Geactiveerd met bewegingssensor
  • Heeft lampjes, werkt met 3 AAA- batterijen
  • In de staart zit MADNIP
Bekijk product

 

AFP AFP Cardboard Scratcher Grand 47x24,5cm with Catnip

  • Gemaakt van stevig karton
  • Voorzien van Catnip
  • Past in ieder interieur
Bekijk product
AFP Lambswool Donut Bed Grijs

 

AFP Lambswool Donut Bed Grijs

  • Superzacht hoogpolige pluche binnenkant
  • Microsuède buitenkant
  • Ondersteuning en maximaal comfort
Bekijk product

 

Verzeker jouw kat of poes vandaag nog!


Met een kattenverzekering dek je jezelf (en je kat) tegen kosten bij ziekte, een ongeval of andere gezondheidsproblemen van je kat. Zo betaal je maandelijks een relatief laag bedrag en verzeker je je kat tegen hoge ziektekosten. Voorkom problemen, sluit een verzekering voor je kat af!

Voordelen van een kattenverzekering:

  • Biedt gemoedsrust
  • Medische kostendekking
  • Financiële bescherming
  • Preventieve zorg

Vind jouw ideale verzekering