Top 5 van kattenvoer

Top 5 van kattenvoer

Onze eigen catfluencer Gin houdt als geen ander alle trends bij op het gebied van kattenvoer. Als echte foodie moet hij natuurlijk wel al het kattenvoer wat verkocht wordt eerst even uittesten. Speciaal voor jou heeft Gin een top 5 opgesteld van zijn favoriete voer. 

1. Natural greatness top mountain

Een recept dat ontwikkeld is voor alle kattenrassen in alle levensstadia én wat de vorming van haarballen voorkomt. Do I need to say more? De Natural Greatness Top Mountain zakken heb je in drie verschillende formaten: 600 gram, 2 kg en 6 kg. De zak van 600 gram is ideaal om eerst uit te testen bij jouw poes om te kijken of hij er net zo’n fan van is als Gin. En door de toevoeging van omega 3 en omega 6 zorg je ervoor dat je poes een sterker immuunsysteem ontwikkelt. Hier wordt jouw kat gegarandeerd dol op

natural-greatness-natural-greatness-top-mountain

2. Lily's kitchen cat fisherman's feast fish

Houdt jouw kat net zoals Gin van vis? Dan is Lily's Kitchen Cat Fisherman's Feast Fish een echte must. Schotel je kat een voedzame, complete maaltijd voor met het beste uit de natuur, namelijk met seizoensvis en zalm. En omdat jouw poes natuurlijk gezien niet ontwikkeld is om granen te eten, is dit heerlijke voer samengesteld zonder graan. Zo blijft er meer ruimte over voor voedzamere ingrediënten, zoals vlees en andere dierlijke lekkernijen die jouw kat nodig heeft om gezond en sterk te blijven. Deze ingrediënten zijn aangevuld met essentiële vitaminen voor een gezonde en actieve kat. Het hoogwaardige vlees is bovendien altijd vers, zonder toevoegingen als vleesmeel of botmeel, extra gezond - en lekker dus!

3. Sheba luxe menu zeecocktail

Tijdens de lockdown hebben wij mensen massaal heerlijke gerechten afgehaald bij onze lokale restaurants. Maar waarom zou je alleen jezelf verwennen als je je purrende vriend ook kan verwennen? Met de Sheba luxe menu zeecocktail ervaart jouw poes een echte restaurantwaardige maaltijd. De luxe zeecocktail bevat heerlijke ingrediënten die smaakvol bewaard zijn in hun eigen sap. Een echte aanvulling op jouw poes zijn maaltijden. Ons advies is dan ook om één portie per maaltijd op kamertemperatuur op te dienen. Genieten gegarandeerd.

sheba-12x-sheba-luxe-menu-zeecocktail

4. Whiskas droog adult kip

Kip is altijd een goed idee. Altijd. En wat de Whiskas droog adult kip brokjes anders maakt? De droge brokjes van Whiskas bevatten Dental Protection, waardoor de tanden en het tandvlees van jouw poes gezond gehouden worden. Deze heerlijke brokjes bevatten een actief ingrediënt, waarvan wetenschappelijk bewezen is dat het de mondhygiëne helpt te verbeteren door de vermindering van de opbouw van tandplak en tandsteen. Daarnaast hebben de brokjes een ruwe textuur wat weer zorgt voor een licht schurende werking tijdens het kauwen. Krokant van buiten, maar heerlijk mals van binnen. En met de taurine die er in zit, help je het hart van jouw poes gezond te houden.

whiskas-whiskas-droog-adult-kip 

5. Vibrisse Kat Jelly Kip

Krijgt jouw kat te weinig vocht binnen? Dan is de Vibrisse Kat Jelly Kip natvoer dé perfecte oplossing voor jouw poes. Dit heerlijke natvoer bestaat uit malse stukken kip in gelei, zonder enige toevoeging van bewaarmiddelen en kleurstoffen. Doordat deze heerlijke traktatie van kip in gelei van eigen nat zit, houd je jouw kat gezond én gehydrateerd. Een perfecte combinatie volgens Gin.

Het lekkerste kattenvoer scoor je bij Poezenbazen!

Gin is ondertussen weer druk bezig om zijn taak als foodie waar te maken. Daardoor ben je met ons ruime assortiment van de heerlijkste kattenbrokken of natvoer ervan verzekerd dat er sowieso iets heerlijks bij zit voor jouw kat of poes. Alles is natuurlijk eerst door Gin uitgeprobeerd ;). Kattenvoer bestellen doe je gemakkelijk en snel bij de leukste kattenwebshop van Nederland!

 

Culinary Kattenvoer in Saus Adult Rund 85 gram

  • Heerlijk rundvlees
  • Afgerond met een heerlijke saus
  • Complete voeding

Bekijk product

Junior Kattenvoer 4-12 Maanden Eend 4kg

  • Rijk aan vitaminen
  • Hoogwaardige ingrediënten
  • Speciaal voor jonge katten

Bekijk product

Verzeker jouw kat of poes vandaag nog!


Met een kattenverzekering dek je jezelf (en je kat) tegen kosten bij ziekte, een ongeval of andere gezondheidsproblemen van je kat. Zo betaal je maandelijks een relatief laag bedrag en verzeker je je kat tegen hoge ziektekosten. Voorkom problemen, sluit een verzekering voor je kat af!

Voordelen van een kattenverzekering:

  • Biedt gemoedsrust
  • Medische kostendekking
  • Financiële bescherming
  • Preventieve zorg

Vind jouw ideale verzekering