Dit zijn de 7 meest populaire Poezenbazen krabpalen

Dit zijn de 7 meest populaire Poezenbazen krabpalen

Een mooie krabpaal mag natuurlijk niet ontbreken in het huishouden van een Poezenbaas. Groot, klein of in een kek design. Het maakt niet uit naar wat voor type krabpaal je op zoek bent. Speciaal voor jou hebben we onze 7 meest populaire krabpalen op een rijtje gezet. Met deze selectie krabpalen verveelt jouw kat zich nooit meer!

1. Onze absolute topper: de cactus krabpaal

Mooi is ‘ie, toch? Deze opvallende Designed By Lotte Krabpaal Cactus in de kleur taupe valt bij heel veel Poezenbazen in de smaak! Niet alleen door zijn opvallende uiterlijk, maar ook door zijn stevige bodemplaat en het sterke manilla touw. Deze cactus krabpaal staat garant voor scherpe nagels en onaangetast meubilair!

2. Het beste van twee werelden

De keuze is reuze! Een traditionele krabpaal is al lang niet meer de enige optie. De Rosewood krabpaal parsley is een combinatie van krabpaal en een krabplank. Op deze krabbal kan jouw kat op elke mogelijk plek zijn nagels scherpen. Daarom is hij zo populair! Aan de krabbal zit een touwtje met catnip voor extra veel speelplezier.

3. De ideale combinatie van krabben en luieren

Op zoek naar een krabpaal en een kattenmandje in een? Zoek niet verder! Wij hebben de veel bestelde Trixie Ria krabton die precies past bij de behoefte van jouw kat. Hij kan zich terugtrekken in de schuilplaats in de krabton en in het mandje bovenop de krabton liggen. Voor of na zijn dutjes kan hij zijn nagels scherpen aan de volledige buitenkant van de krabton. Wat wil een kat nog meer?!

4. Voor het serieuze werk!

Slapen en spelen, meer heeft een kat wat ons betreft niet nodig. Deze grote Trixie krabpaal Falco is voor het serieuze werk! Met meerdere plekken om zich te verschuilen en te relaxen is dit de perfecte krabpaal voor iedere kat. Zowel de paal als de ton zijn voorzien van een sisal-krabvlak om zich lekker op uit te kunnen leven. De relax-mand is voorzien van een afneembaar kussen wat met de hand gewassen kan worden. 

5. Voor de kleintjes onder ons

Heb je een kitten in huis rondlopen? Of is jouw kat simpelweg gewoon niet zo heel erg groot? In de categorie kleine krabpalen is de Happy Pet Nature First Gosford krabpaal onze topper. Deze krabpaal is gemaakt van sisal en zeegras. Ook is er een veer aan een touwtje bevestigd aan de krabpaal om lekker mee te kunnen spelen. Tip van Poezenbazen: een beetje catnip maakt de krabpaal nog aantrekkelijker!

6. Karton krabt toch het lekkerst

Herken je dat? Heb je talloze mandjes, krabpalen en speeltjes liggen, maar kiezen ze toch altijd weer voor die kartonnen doos. Wij hebben de oplossing! Deze Croci villa van karton is erg populair. Met het krabvlak aan de binnenkant kan jouw kat zowel krabben als relaxen in deze kartonnen villa. Nu maar hopen dat hij niet toch alsnog die ene schoenendoos kiest. 

7. Multifunctionele krabmat

Staand? Liggend? Het maakt niet uit hoe jouw kat deze krabmat gebruikt, want je kunt hem overal wegzetten! De Cat ‘n’ Caboodle krabmat heeft een geweven patroon waar jouw kat heerlijk aan kan krabben. Veel gekozen door zijn gunstige prijs! Door zijn nagels langs een krabpaal te halen, houdt een kat zijn nagels netjes en scherp. Dat scheelt een paar kapotte meubels.

De mooiste krabpalen scoor je bij Poezenbazen!

Dit zijn de meest populaire krabpalen, krabtonnen en krabmatten in ons assortiment! Is jouw kat net zo enthousiast geworden als wij? Dat snappen we heel goed! Een krabpaal bestellen doe je natuurlijk eenvoudig en snel bij de leukste kattenwebshop van Nederland!

Verzeker jouw kat of poes vandaag nog!


Met een kattenverzekering dek je jezelf (en je kat) tegen kosten bij ziekte, een ongeval of andere gezondheidsproblemen van je kat. Zo betaal je maandelijks een relatief laag bedrag en verzeker je je kat tegen hoge ziektekosten. Voorkom problemen, sluit een verzekering voor je kat af!

Voordelen van een kattenverzekering:

  • Biedt gemoedsrust
  • Medische kostendekking
  • Financiële bescherming
  • Preventieve zorg

Vind jouw ideale verzekering