Dit zijn de 5 lekkerste snacks voor jouw kat!

Dit zijn de 5 lekkerste snacks voor jouw kat!

Naast het normale kattenvoer willen we natuurlijk dat je ons zo nu en dan verwent met lekkere kattensnacks. Als we iets goed hebben gedaan, als we lief kroelen of gewoon zomaar, omdat het kan (dúh). De lekkerste kattensnacks voor jouw kat of poes zetten we in dit blog op een rijtje!

1. Vitakraft Cat-Liquid Snack Kip en Taurine

Menig baasje kan beamen dat de Liquid Snacks van Vitakraft een ware traktatie zijn. Deze sticks met kip en taurine bevatten een vloeibare snack om zo uit de hand te geven. Ook kun je de inhoud van de stick in een voerbak doen of gebruiken als topping voor het normale voer van jouw kat. Succes gegarandeerd! 

2. Whiskas Dentabites

Tanden poetsen vinden katten over het algemeen niet zo prettig. Hoe makkelijk is het om jouw kat dan Whiskas Dentabites te kunnen geven! Hij kauwt heerlijk op deze snacks en de ruwe textuur zorgt dat de tanden worden 'geschrobd'. Twee vliegen in een klap dus! Snacken en tandenpoetsen. Wat een uitvinding!

3. Whiskas Temptations zalm

Krokant van buiten, zacht van binnen... Dat zijn de Whiskas Temptations in de smaak zalm! Een betere traktatie voor jouw kat is er simpelweg niet. Temptations zijn verpakt in een speciaal doosje om ze extra lang vers te kunnen houden. Als beloning of gewoon omdat het kan!

4. Gimcat gras bits

Kattensnoepjes in de smaak van gras. Om te eten én om mee te spelen! Zonder toegevoegde suikers en zonder conserveringsmiddelen. Een gezonde snack dus! De Gimcat gras bits vallen zeker bij jouw kat in de smaak. Het zakje bevat 40 gram aan heerlijke snoepjes. 

5. Catisfactions eend

Topfavoriet van onze eigen catfluencers Ike en Yuna! Deze overheerlijke Catisfactions in de smaak eend hebben een smeuïge zachte vulling. Elk brokje bevat minder dan twee calorieën. Ze kunnen dus op ieder moment van de dag gegeven worden. Verantwoord snacken noemen we dat!

De lekkerste kattensnacks scoor je bij Poezenbazen!

Om je vingers, ehh pootjes bij af te likken dit lijstje, toch? Voor iedere kat of poes hebben wij heerlijke kattensnacks in ons assortiment! Kattensnacks bestellen doe je eenvoudig en snel bij de leukste kattenwebshop van Nederland.

Verzeker jouw kat of poes vandaag nog!


Met een kattenverzekering dek je jezelf (en je kat) tegen kosten bij ziekte, een ongeval of andere gezondheidsproblemen van je kat. Zo betaal je maandelijks een relatief laag bedrag en verzeker je je kat tegen hoge ziektekosten. Voorkom problemen, sluit een verzekering voor je kat af!

Voordelen van een kattenverzekering:

  • Biedt gemoedsrust
  • Medische kostendekking
  • Financiële bescherming
  • Preventieve zorg

Vind jouw ideale verzekering