Dit zijn de 10 leukste kerstcadeaus voor je poes!

Dit zijn de 10 leukste kerstcadeaus voor je poes!

Ben je op zoek naar een leuk kerstcadeau voor je poes? Of wil je een kattenliefhebber een tof poezencadeau geven? Dan ben je bij Poezenbazen aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de leukste katten kerstcadeaus voor je op een rij gezet in dit blog. Van kattenhengels en kattenmanden tot aan speciale katten kerstballen. Bekijk alle toffe kerstcadeaus voor je poes. Welk cadeau leg jij voor je kat onder de kerstboom?

1. Katten kerstboom

Wat is kerst zonder kerstboom? Elke kat houdt van een leuk kattenspeeltje en deze valt helemaal in het kerstthema. Meet de Kong holiday crackles kerstboom; een kerstboom met ritselbal, gevoerd met ritselpapier en gevuld met premium Kong kattenkruid. Door het ritselpapier en de ritselbal zal je kat er niet vanaf kunnen blijven. Speel erop los!

2. Kattenhengel en laser in één

Dit toffe kattenspeeltje is een kattenhengel en laser in één! De hengel straalt een en al kerstsfeer uit door de kerstlampjes die aan de hengel zitten. Daarbij is het voorste lampje voorzien van een laser. Jouw kat kan dus de laser achterna, maar ook de andere lampjes van de hengel proberen te pakken te krijgen. Extra veel plezier!

3. Kat in een zak

Deze kattenspeelzak is een stevige van papier gemaakte zak die een fijn schuilplaatsje voor je kat kan bieden. De kattenspeelzak gemaakt van duurzaam materiaal en hij heeft ook nog eens een mooi design. Dit cadeau past dus ook nog eens heel goed in je interieur. 

4. Catnip ster / muis / peperkoekman

Iedereen weet dat katten dol zijn op catnip. Het maakt ze helemaal gek en wat is nou beter dan knuffels vol met catnip. Deze schattige Trixie Xmas Kattenspeelgoed ster, muis of peperkoekman (wordt assorti geleverd, geen keuze mogelijk) geven jouw kat oneindig veel plezier in deze knusse tijd. Door de vrolijke kleuren passen ze helemaal bij de feestdagen en ze zijn ook nog eens superzacht. Ideaal voor jouw kat! 

5. Feestelijk Kong laserlampje

Dit Kong laserlampje staat in het thema van de kerst! Dit rendier laserlampje is makkelijk vast te maken aan je sleutels. Zo heb je hem altijd bij. Speel waar je maar wil met je kat. Katten zijn dol op deze lampjes! Schijn erop los en kijk hem rondspringen, duiken en vliegen! Ideaal voor de feestdagen.

6. Elke dag een cadeautje!

Wij Poezenbazen zijn zelf dol op adventskalender. Elke dag een lekker stukje chocola of een klein cadeautje. HEER-LIJK! Wist je dat er ook adventskalenders zijn voor katten? Geef jouw kat elke dag een lekkernijtje met deze Trixie Advent Kalender. Doe elke dag een raampje open en ontdek welke lekkernij er nu weer voor je kat klaarstaat. Kom samen met je kat helemaal in de kerstsfeer!

7. Ook katten mogen de sok uithangen tijdens kerst

Katten hebben ook kerstwensen! Heeft jouw kat je al verteld wat hij wil voor kerst? Help je kat een handje en hang deze Plenty gifts kerstsok alvast aan de schoorsteen (mag natuurlijk ook ergens anders) en vul deze af en toe met een speeltje of snoepje. Zo verras jij je kat ook lekker tijdens kerst. Verder hebben ze ook een super schattige print. Op Poezenbazen.nl hebben we verschillende kerstsokken verkrijgbaar, dus hou ze in de gaten.

8. De ideale deurhanger

Op zoek naar een pluche kattenspeelgoed die heeeeelemaal in het kerstthema past? Dan is de Happy Pet Magical Forest Foxxy Deurhanger iets voor jou. Dit is een zachte vos met extra lange armen en benen om lekker aan de deurknop te hangen. Laat je kat lekker tegen de pootjes van de vos aanslaan. Probeer hem maar te pakken! Ook zit er een ratel in waardoor de kat nog liever met de vos wil spelen. De vos heeft ook nog eens fashion sense, want hij heeft een glitterend schaaltje. Katten zijn hier dol op!

9. Kerstboom van kattenkruid

Kattenkruid bevat een bepaald stofje waardoor katten heel relaxed van worden. Speelgoed met kattenkruid vinden katten daarom helemaal geweldig. Met de Yeowww! Kattenkruid kerstboom zal jouw kat dus zeker een hoop plezier beleven.

10. We wish you a meowy Christmas

Naast al deze leuke cadeaus voor jouw poes, mag je jezelf natuurlijk ook lekker verwennen. Breng de kerst door met deze heerlijke warme kerstsokken. Deze sokken brengen je helemaal in de kerstsfeer door de schattige katten met kerstmutsen. Have a meowy Christmas!

Nog even verder kijken naar andere kerstcadeaus? Dat kan! Op Poezenbazen vind je de leukste producten voor jouw kat. Van kattenmandenkrabpalen tot aan voerbakken en kattenspeeltjes. De keuze is reuze. Fijne feestdagen iedereen!

Verzeker jouw kat of poes vandaag nog!


Met een kattenverzekering dek je jezelf (en je kat) tegen kosten bij ziekte, een ongeval of andere gezondheidsproblemen van je kat. Zo betaal je maandelijks een relatief laag bedrag en verzeker je je kat tegen hoge ziektekosten. Voorkom problemen, sluit een verzekering voor je kat af!

Voordelen van een kattenverzekering:

  • Biedt gemoedsrust
  • Medische kostendekking
  • Financiële bescherming
  • Preventieve zorg

Vind jouw ideale verzekering