Deze 5 katten moét je volgen op Instagram!

Deze 5 katten moét je volgen op Instagram!

Katten en Instagram. Het is een inmiddels bewezen gouden combinatie! Ik, catfluencer Gin, ben natuurlijk ook niet vies van een beetje poseren en influencen! Mijn favoriete fotolocatie? Simpel, ergens waar voldoende eten aanwezig is natuurlijk. Maar genoeg over mij. Speciaal voor jou ging ik op zoek naar de leukste, liefste, schattigste en meest gekke katten op Instagram. Dit zijn mijn 5 favoriete collega Instagram katten:

1. Lil Bub

Aantal volgers: 2.3 miljoen.

Als er iemand grote ogen op kan zetten is het Lil Bub wel! En dat tongetje.. Zelfs ik smelt er van. Lil Bub is een perma-kitten. Dit houdt simpelweg in dat hij altijd dezelfde grootte en hetzelfde gedrag zal houden als een kitten. En zijn tong steekt permanent uit. Geen wonder dat hij inmiddels 2.3 miljoen volgers heeft. Zo schattig. Ook heeft Lil Bub inmiddels zijn eigen merchandise. Gaaf! 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lil BUB (@iamlilbub) op

 

2. Nala Cat

Aantal volgers: 4.1 miljoen

Ze was pas 5 maanden oud toen Nala Cat uit het dierenasiel gered werd. Haar schattigheidslevel wist haar inmiddels al 4.1 miljoen (!!!) volgers op te leveren. Als beginnende catfluencer ben ik hier natuurlijk wel een klein beetje jaloers op. Maar met die schattige ogen snap ik dat wel. Ik ga even werken aan mijn eigen blik, #brb!

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nala Cat ™ (@nala_cat) op

 

 

3. Venus the Two Face Cat

Aantal volgers: 1.9 miljoen

Deze collega kun je niets anders dan uniek noemen. Venus the Two Face Cat pakt iedereen in met haar unieke uiterlijk! De ene helft van haar hoofd is zwart en de andere helft is oranje. Ook heeft ze een blauw en een groen oog. Zelfs ik heb dat nog nooit gezien. Met haar 1.9 miljoen volgers is ze ook een echte catfluencer te noemen. 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Venus the Two Face Cat (@venustwofacecat) op

 

4. Hamilton the Hipster Cat

Aantal volgers: 817.000 

Hamilton the Hipster Cat heeft een snor waar de gemiddelde barista of barbier jaloers op zou zijn. Met zijn fantastische snor is het een opvallende verschijning. Velen van jullie zijn het met mij eens, want Hamilton heeft maar liefst 817.000 volgers!

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door - Hamilton The Hipster Cat - (@hamilton_the_hipster_cat) op

 

5. De catfluencers van Poezenbazen.nl natuurlijk!

Natuurlijk mag ik mijn lieftallige directe Poezenbazen.nl collega’s niet vergeten! We werken allemaal hard aan ons catfluencer bestaan. Wil je ons een pootje helpen? Dit zijn Mimi, Ike & Yuna, Boppe en last but not least: it’s me Gin! Volg onze avonturen en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over kattenspeeltjes, manden en voerbakken.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ike and Yuna (@ike_and_tuna) op

 

De leukste katten op Instagram

Dit zijn ze, de leukste katten op Instagram van dit moment! Heb jij favoriete kat op Instagram? Ik hoop natuurlijk dat je nu Gin gaat zeggen… Ben je trouwens nog op zoek naar voerbakken of drinkfonteinen, kattenholletjes of kattenspeeltjes? Klik dan vooral eens door op Poezenbazen.nl!

 

Verzeker jouw kat of poes vandaag nog!


Met een kattenverzekering dek je jezelf (en je kat) tegen kosten bij ziekte, een ongeval of andere gezondheidsproblemen van je kat. Zo betaal je maandelijks een relatief laag bedrag en verzeker je je kat tegen hoge ziektekosten. Voorkom problemen, sluit een verzekering voor je kat af!

Voordelen van een kattenverzekering:

  • Biedt gemoedsrust
  • Medische kostendekking
  • Financiële bescherming
  • Preventieve zorg

Vind jouw ideale verzekering