De beste Sinterklaas cadeaus voor in het holletje van je kat

De beste Sinterklaas cadeaus voor in het holletje van je kat

De feestdagen komen eraan en dat betekent dat het bijna Sinterklaas is. Boeit ons niet echt, maar wat we wel interessant vinden, zijn cadeaus en snoepjes. We weten dat jullie altijd elkaars schoenen vullen en aangezien wij die niet hebben, mogen jullie onze kattenholletjes vullen. Om jullie te helpen zetten we de beste Sinterklaas cadeaus voor in onze holletjes hier op een rij!

Voerton voor al het eten en snoep

Wil je ons blij maken én jezelf? Dan is deze voerton een hele goede optie! Hij past dan misschien niet in onze comfortabele holletjes, maar dat is niet erg. Je bewaart al ons eten en snoep eenvoudig in deze ton. Opgeruimd staat netjes.

Wij Poezenbazen eten niet alleen thuis, maar gaan ook graag op reis. Daarom maak je ons, en weer jezelf, ook heel blij met een opbergtas. Ideaal voor onderweg, reizen of op vakantie. De opvouwbare tas is zeer geschikt om droge brokjes in te bewaren en kan makkelijk overal mee naartoe genomen worden. Hebben!

Nooit meer verveeld met deze speelzak

Je weet als 'hooman' als geen ander dat wij katten het liefst in iedere tas, zak of doos kruipen. Daarom is deze reistas een uitkomst! Gaan we gewoon voortaan hierin zitten wroeten, in plaats van in je boodschappentassen. En je kunt ons heel makkelijk overal mee naartoe nemen. Kat in het tassie! 

Krrrrabpaal

Oké, we snappen allemaal dat ook deze krabpaal niet in ons holletje past. Maar ernaast mag ook gewoon. Dan kunnen we er toch beter aan krabben. En om het nog interessanter voor ons te maken hangen er twee kattenspeeltjes aan de krabpaal. Hiermee kunnen wij ons uren vermaken. En niemand wil dat we aan de bank of stoelen gaan krabben om onze nageltjes te verzorgen toch? Win win!

kat met krabpaal

Nog meer eten: voerbak

Leuk, die brokken. Maar ook wij vinden het leuk om met de feestdagen uit eten te gaan. We worden dan ook graag met een hoge voerbak verwend. Deze voerbak is niet alleen handig, maar heeft ook nog eens de luxe uitstraling die wij zo leuk vinden. En: je kunt hier zowel nat- als droogvoer in serveren. Prrrrfect!

Drinkbak tegen uitdroging

Wil je ons echt verwennen? Gaan we wel vanuit natuurlijk! Dan is deze drinkbak met automatische filter hét cadeau. Katten drinken niet altijd genoeg omdat we niet van stilstaand water houden. Met dit filter is het water altijd schoon en vrij van bacteriën. Hierdoor drinken we veel meer! Daarom is deze drinkbak super goed voor onze gezondheid.

kat aan het drinken

Verwen ons met Sinterklaas cadeaus!

Dus welk cadeau wordt het? Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit ons assortiment om je op weg te helpen dus leef je uit zullen we zeggen, want we hebben nooit genoeg. We staan in ieder geval te trrrrappelen om onze cadeaus in onze holletjes te zien liggen.

Verzeker jouw kat of poes vandaag nog!


Met een kattenverzekering dek je jezelf (en je kat) tegen kosten bij ziekte, een ongeval of andere gezondheidsproblemen van je kat. Zo betaal je maandelijks een relatief laag bedrag en verzeker je je kat tegen hoge ziektekosten. Voorkom problemen, sluit een verzekering voor je kat af!

Voordelen van een kattenverzekering:

  • Biedt gemoedsrust
  • Medische kostendekking
  • Financiële bescherming
  • Preventieve zorg

Vind jouw ideale verzekering