De beste Sinterklaas cadeaus voor in het holletje van je kat

De feestdagen komen eraan en dat betekent dat het bijna Sinterklaas is. Boeit ons niet echt, maar wat we wel interessant vinden, zijn cadeaus en snoepjes. We weten dat jullie altijd elkaars schoenen vullen en aangezien wij die niet hebben, mogen jullie onze kattenholletjes vullen. Om jullie te helpen zetten we de beste Sinterklaas cadeaus voor in onze holletjes hier op een rij!

Voorraadpot voor al het eten en snoep

Wil je ons blij maken én jezelf? Dan is deze voorraadpot een hele goede optie! Hij past dan misschien niet in onze comfortabele holletjes, maar dat is niet erg. Je bewaart al ons eten en snoep eenvoudig in deze pot en hij past nog eens erg mooi bij het interieur ook. Deze is zo veel mooier dan die saaie plastic voorraad dozen die je wegstopt in kasten. Hebben!

Nooit meer verveeld met deze speelzak

Je weet als 'hooman' als geen ander dat wij katten het liefst in iedere tas, zak of doos kruipen. Daarom is deze speelzak een uitkomst! Gaan we gewoon voortaan hierin zitten wroeten, in plaats van in je boodschappentassen. Ook dit is zeker een mooie toevoeging aan jouw interieur! Bovendien is de zak gemaakt van 100% gerecycled materiaal, en dus ook nog eens milieuvriendelijk. Kat in het zakkie! 

Krrrrabpaal

Oké, we snappen allemaal dat ook deze krabpaal niet in ons holletje past. Maar ernaast mag ook gewoon. Dan kunnen we er toch beter aan krabben. En niemand wil dat we aan de bank of stoelen gaan krabben om onze nageltjes te verzorgen toch?

Houd ons warm met deze radiator tunnel

Een heel ander soort holletje! Deze tunnel kun je aan de verwarming hangen, maar ook gewoon op de grond zetten. Maar vooral aan de verwarming vinden we heer-lijk! Dan is het lekker warm, als de verwarming aanstaat tenminste. Prrrrfect!

Nog meer eten: voerbak

Deze toffe voerbak is niet alleen handig, want waar moeten we anders uit eten? Maar hij matcht ook nog eens met de voorraadpot die we eerder in dit blog noemden. Hebben! Je kunt hier zowel nat- als droogvoer in serveren.

Drinkfontein tegen uitdroging

Wil je ons echt verwennen? Gaan we wel vanuit natuurlijk! Dan is deze drinkfontein hét cadeau. Katten drinken niet altijd genoeg omdat we niet van stilstaand water houden. Als het water stroomt, drinken we veel meer! Daarom is deze drinkfontein super goed voor onze gezondheid.

Verwen ons met Sinterklaas cadeaus!

Dus welk cadeau wordt het? Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit ons assortiment om je op weg te helpen dus leef je uit zouden we zeggen, want we hebben nooit genoeg. We staan in ieder geval te trrrrappelen om onze cadeaus in onze holletjes te zien liggen.

Laat een reactie achter