De 5 leukste oranje kattenproducten om Koningsdag te vieren!

De 5 leukste oranje kattenproducten om Koningsdag te vieren!

Het is alweer bijna Koningsdag. En bij Koningsdag denken we natuurlijk gelijk aan de kleur oranje! Bij Poezenbazen hebben we allerlei toffe oranje kattenproducten om jouw kat als een heuse royal te verwennen. Lees snel verder voor onze selectie!

1. Oranje boven

Hoe oranje wil je het hebben? Deze Kong Nibble Carrot is met het opvallende kleurtje leuk om naar te kijken, maar vooral ook leuk om mee te spelen! Deze heerlijke wortel zal onweerstaanbaar zijn voor jouw kat, want hij is gevuld met catnip en kreukelpapier! Daarnaast is het materiaal waarvan de wortel is gemaakt ook nog eens heel goed voor de tanden van jouw kat!

Shop online

2. Chillen als een royal

Na al dat spelen is de koning wel toe aan een dutje. Uiteraard wel op een luxe kattenkussen. Wat dacht je van dit Madison Velours Lounge Cushion kussen? Dit heerlijk zachte kussen wordt gegarandeerd de nieuwe favoriete chillplek van jouw kat en is ook nog eens een juweeltje voor in het interieur! Heb je meerdere katten die graag samen chillen? Het kussen is er in verschillende maten (en kleuren, mocht je niet van oranje houden). De hoes is gemakkelijk af te nemen en kan gewoon in de wasmachine. Wat wil je nog meer?

Shop online

3. Cat(ch) me, if you can!

Jouw kat is waarschijnlijk ook dol op jagen en uitgedaagd worden. Dan is dit het perfecte speeltje! Deze Robocat Goudvis komt echt tot leven, waardoor jouw kat gegarandeerd uren speelplezier zal beleven! De goudvis is ook nog eens gevuld met madnip, wat net iets krachtiger is dan catnip. Hierdoor zal jouw kat zich heerlijk kunnen ontspannen na al dat spelen.  

Shop online

4. Fluffy oranje

Dit harige balletje is geheel in Nederlandse kleuren. Een perfect cadeautje voor jouw kat voor Koningsdag dus! Het balletje is niet alleen voorzien van schattige oogjes, maar is ook geheel gevuld met catnip! Zeker weten dat dit haarballetje de nieuwe vriend wordt van jouw lieve viervoeter. 

Shop online

5. Smile!

Van een beetje oranje wordt toch elk huisdier en elk baasje vrolijk? Zeker als het gecombineerd is met een grappige emoji! Deze schattige en grappige catmoji zal je kat gegarandeerd opvrolijken. Door de kleurrijke veren wordt het jachtinstinct van jouw kat aangewakkerd. Die vermaakt zichzelf wel de komende uren! 

Shop online

Fijne Koningsdag!

We wensen jou en je koning (of koningin) een fijne Koningsdag! Welke speciale dag het ook is, bij Poezenbazen hebben we voor iedere gelegenheid een tof product. Zo hebben we de mooiste kattenmanden, de leukste kattenspeeltjes en de beste krabpalen. See you in onze onze webshop!

Verzeker jouw kat of poes vandaag nog!


Met een kattenverzekering dek je jezelf (en je kat) tegen kosten bij ziekte, een ongeval of andere gezondheidsproblemen van je kat. Zo betaal je maandelijks een relatief laag bedrag en verzeker je je kat tegen hoge ziektekosten. Voorkom problemen, sluit een verzekering voor je kat af!

Voordelen van een kattenverzekering:

  • Biedt gemoedsrust
  • Medische kostendekking
  • Financiële bescherming
  • Preventieve zorg

Vind jouw ideale verzekering