5 x handige katten reismanden

5 x handige katten reismanden

Katten houden over het algemeen niet van reismanden. Maar als we naar de dierenarts moeten of misschien gewoon een uitstapje gaan maken, moet je ons wel veilig kunnen vervoeren. Daarom is een veilige reismand hoe dan ook onmisbaar! In dit blog zetten we de beste katten reismanden voor je op een rij.

Reismand van riet

Houd je van natuurlijke materialen en een natuurlijke look? Dan is een reismand van riet echt iets voor jou en je kat. Het riet geeft een geborgen gevoel en laat niet te veel licht door. Onze rieten reismand ziet er zo leuk uit dat je deze zelfs als accessoire in huis kunt zetten. Leg er een lekker dekentje in en we hebben meteen een heerlijk slaapplekje erbij. Bovendien raken we zo gewend aan de reismand. Win-win!

Deze is voor als je je kat niet in de reismand krijgt

Hoe krijg je een kat in een reismand? Moeilijk! Gelukkig hebben de merken Imac en Curver daar een oplossing voor: een reismand met een opening aan de bovenkant. De cabrio onder de reismanden kun je wel zeggen! Dit geeft ons een stuk minder stress, omdat je ons er simpelweg in kunt zetten. De reismand van Imac heeft overigens ook gewoon een ‘voordeur’ en is verkrijgbaar in het roze en in het bruin. De Curver reismand heeft alleen een opening aan de bovenkant en is verkrijgbaar in het wit en antraciet.

Geen mand maar reistas voor jouw kat

Een reismand kan jouw kat veilig vervoeren, maar dat kan een reistas ook! Een reistas is flexibeler dan een reismand en is dus opvouwbaar. Dat is super handig als je deze goed wilt opbergen wanneer je de reistas niet nodig hebt. Wil je de reistas ook nog eens handig om je schouder kunnen dragen? Dan is de Zolux draagtas dé tas die je zoekt. Onze Trixie reistas kun je ook als bench gebruiken door de meegeleverde haringen en lussen aan de onderkant van de tas.

Een echte trendy reismand

Wil je graag net dat beetje extra voor jouw kat? Terecht hoor! Dan is de reismand van Moderna wat je zoekt. Deze reismand heeft een handvat met soft touch én de bovenkant van de reismand heeft een leuk trendy design met romantische teksten en twee verliefde katten. Skattig!

Je 'standaard' reismand voor katten

Naast bovenstaande reismanden en tassen zijn er natuurlijk ook de ‘standaard’ reismanden. Deze zijn natuurlijk ook helemaal prima, maar missen voor jou misschien net dat beetje extra luxe. Check bijvoorbeeld de Imac Carry Sport reismand in de kleur taupe, blauw of rood of de Imac Linus in taupe, roze of donkerblauw.

Welke reismand is perfect voor jouw kat?

Dat kun je natuurlijk het best zelf bepalen, maar we hebben je goed op weg geholpen toch? Zorg in ieder geval dat je een reismand voor jouw kat hebt, want je kat vervoeren zonder reismand is nooit een goed idee! Of wel?

 

 

 

Verzeker jouw kat of poes vandaag nog!


Met een kattenverzekering dek je jezelf (en je kat) tegen kosten bij ziekte, een ongeval of andere gezondheidsproblemen van je kat. Zo betaal je maandelijks een relatief laag bedrag en verzeker je je kat tegen hoge ziektekosten. Voorkom problemen, sluit een verzekering voor je kat af!

Voordelen van een kattenverzekering:

  • Biedt gemoedsrust
  • Medische kostendekking
  • Financiële bescherming
  • Preventieve zorg

Vind jouw ideale verzekering