5 x de beste katten krabton

5 x de beste katten krabton

De kat krabt de krullen van de… krabton! Katten moeten krabben. Dit doen ze om verschillende redenen. De voornaamste reden is om de buitenste afgesleten laag van de nagel te verwijderen. het liefst aan stroeve oppervlakken, zoals je bank. Aangezien dat niet helemaal de bedoeling is, zijn er krabpalen én krabtonnen! In dit blog lichten we de beste krabtonnen voor je uit.

Trixie Ria krabton

Ben je op zoek naar een kleine krabton? Dan is deze Trixie Ria krabton van 37 cm hoog precies wat je zoekt. Aan de buitenzijde van de krabton kan je kat lekker krabben aan de sisal vlakken! Maar dat is niet alles. Deze krabton is namelijk ook nog eens voorzien van twee chill/slaap plekken voor je kat. Bovenop en binnenin ligt namelijk een heerlijk zacht kussentje.

Trixie krabhuis

Dit is dan misschien officieel gezien geen krabton maar een krabhuis. Maar kijk even! Dit is toch fantastisch. Met dit Trixie krabhuis kan jouw kat zich aan de buitenkant uitleven en zich kwijt krabben en in de binnenkant zijn twee verdiepingen gemaakt waar jouw kat lekker kan chillen of slapen. Hebben!

Trixie Edoardo krabton

Wil je toch graag een wat grotere krabton? Dan is de Trixie Edoardo van 50 cm hoog wat voor jou! Deze krabton is voorzien van sisal krabvlak aan de buitenzijde en is rond de randen mooi bekleed met pluche. De krabton heeft vier verdiepingen die steeds per twee met elkaar zijn verbonden. Met daarin ook nog eens een speeltje aan een koord heeft jouw kat genoeg krab-, speel- en slaapplezier!

Trixie Gracia krabton

De Trixie Gracia krabton is qua uiterlijk net even wat extravaganter dan bovenstaande krabtonnen. Deze krabton heeft speelse vormen die zijn bekleed met pluche en sisal krabvlakken en drie verdiepingen. Daarvan zijn verdieping 2 en 3 met elkaar verbonden. Bovendien ligt op iedere verdieping een lekker kussen om te chillen.

Trixie Esma krabton

Wil je next level gaan? Buiten de box en groot denken? Dan is de xxl Trixie Esma krabton dé oplossing voor jou. Deze krabpaal is 270 cm hoog met onder een krabton van 3 verdiepingen en daarboven nog zo’n 6 verdiepingen! Als jouw kat zich nu nog verveelt, dan weten we het ook niet meer. De krabton is voorzien van krabvlakken net als de krabpalen bovenop. De rest is voorzien van pluche waardoor de krab-ton/paal er ook nog eens mooi uit ziet!

Een krabton is een echte must voor jouw kat!

Je wilt liever niet dat jouw bank, stoel of gordijnen kapot worden gekrabd door jouw kat, toch? Daarom is het belangrijk om genoeg plekken te creëren waar jouw kat wel zijn gang mag gaan. Met deze krabtonnen geef je jouw kat een krabplek én een slaap- en chillplek. Dat zijn twee vliegen in één klap! Voor welk ga jij?

Verzeker jouw kat of poes vandaag nog!


Met een kattenverzekering dek je jezelf (en je kat) tegen kosten bij ziekte, een ongeval of andere gezondheidsproblemen van je kat. Zo betaal je maandelijks een relatief laag bedrag en verzeker je je kat tegen hoge ziektekosten. Voorkom problemen, sluit een verzekering voor je kat af!

Voordelen van een kattenverzekering:

  • Biedt gemoedsrust
  • Medische kostendekking
  • Financiële bescherming
  • Preventieve zorg

Vind jouw ideale verzekering