3x waarom iedere kat aan de drinkfontein moet

Tsja, mede katachtigen laten we eerlijk zijn: wij katten houden van nature gewoon niet zo van water. Ik spreek *hik* uit ervaring. Toch heb ik mezelf weten te overtuigen toen mijn baasje met iets nieuws aan kwam zetten. Want als we het over stromend water hebben, dan verandert het verhaal natuurlijk! Ik introduceer je graag met.. de drinkfontein (voor katten)!

De voordelen van een drinkfontein voor een kat

Ik snap dat je even moet wennen aan het idee. Water is gewoon niet oké. Maar STROMEND water is HEEL ERG OKÉ. Je kunt er mee spelen, poten door het water te halen enzo. Geloof me: fantastisch. Daarnaast heeft een drinkfontein voor ons katten nog veel meer voordelen, super goed voor je gezondheid. Dat is meer iets voor onze poezenbazen, maar niet minder belangrijk:

1. In een drinkfontein wordt het water gefilterd en is daardoor altijd zuiver.

2. Er is altijd voldoende zuurstof in het water van een drinkfontein door de continue doorstroming.

3. Met een drinkfontein heeft een kat altijd toegang tot schoon drinkwater.

Drinkfontein kat

De Hagen Catit Fresh+Clear drinkfontein

De Hagen Catit Fresh+Clear is bijvoorbeeld zo’n fantastisch apparaat. Deze drinkfontein is gemaakt van hoge kwaliteit materialen en heeft een inhoud van maar liefst 2 liter. Makkelijk schoon te maken in de vaatwasser: poezenbaasje ook meteen blij.

Voor drinkfonteinen moet je bij Poezenbazen.nl zijn

Bij Poezenbazen ben je aan het juiste adres voor jouw drinkfontein. Ben je toch op zoek naar iets anders? Een drinkfontein kan natuurlijk niet zonder een stijlvolle voerbak, toffe kattenspeeltjes en de mooiste manden.

Drinkfontein kat

Laat een reactie achter