3x waarom iedere kat aan de drinkfontein moet

3x waarom iedere kat aan de drinkfontein moet

Tsja, mede katachtigen laten we eerlijk zijn: wij katten houden van nature gewoon niet zo van water. Ik spreek *hik* uit ervaring. Toch heb ik mezelf weten te overtuigen toen mijn baasje met iets nieuws aan kwam zetten. Want als we het over stromend water hebben, dan verandert het verhaal natuurlijk! Ik introduceer je graag met.. de drinkfontein (voor katten)!

De voordelen van een drinkfontein voor een kat

Ik snap dat je even moet wennen aan het idee. Water is gewoon niet oké. Maar STROMEND water is HEEL ERG OKÉ. Je kunt er mee spelen, poten door het water halen enzo. Geloof me: fantastisch. Daarnaast heeft een drinkfontein voor ons katten nog veel meer voordelen, super goed voor je gezondheid. Dat is meer iets voor onze Poezenbazen, maar niet minder belangrijk:

  1. In een drinkfontein wordt het water gefilterd en is daardoor altijd zuiver.
  2. Er is altijd voldoende zuurstof in het water van een drinkfontein door de continue doorstroming.
  3. Met een drinkfontein heeft een kat altijd toegang tot schoon drinkwater.

Drinkfontein kat

Meer katten in huis? De extra grote drinkbak is de oplossing!

Deze extra grote automatische drinkbak van Petmate is ideaal als je meer katten of meer huisdieren hebt! Hij is maar liefst 9,5 liter!! Dit waterautomaat is ook nog eens voorzien van filters, waardoor je kat(ten) altijd vers en voldoende drinkwater hebben. De filter kan je eenvoudig vervangen.

Ben je toch op zoek naar iets anders? 

Een eenvoudige, maar super fleurige drinkbak is natuurlijk ook hartstikke leuk. Wil je je kat een handje helpen? Dan is deze verhoogde drinkbak ideaal. Daarnaast hebben we bij Poezenbazen ook de leukste kattenspeeltjes, modieuze kattenmanden en het lekkerste kattenvoer van Happy Cat.