Happy Cat Minkas Kitten Care

Verzendkosten

Gratis verzending vanaf €49

Op voorraad

Minkas Kitten Care

  • Met 86 % dierlijke eiwitten
  • Voor een harmonische groei
  • Extra kleine brokjes
  • Met waardevolle vitamines

Voor een harmonische groei

Onze Happy Cat Kitten Junior Care zorgt dankzij de waardevolle proteïnen en hoogwaardige ingrediënten zoals Omega-3 en -6 vetzuren voor een allround harmonische groei. Het evenwichtige receptuur met lekker gevogelte is speciaal aangepast aan de behoeften van jonge katten. Het totaalvoer is ideaal vanaf 5 weken en geeft uw kat alles wat hij nodig heeft. Onze receptuur met een groot aandeel waardevolle dierlijke proteïnen is 100% evenwichtig en natuurlijk. Het smaakvolle droogvoer is rijk aan vele vitamines en mineralen en ondersteunt het immuunsysteem. Natuurlijk zijn onze recepturen vrij van kunstmatige geur- en conserveringsmiddelen.

Hoe voer ik op een juiste wijze?

Leeftijd in maanden
Hoeveelheid voer (g/dag) voor middelgrote rassen (tot 5 kg volwassen gewicht)
Hoeveelheid voer (g/dag) voor grote rassen (6-8 kg volwassen gewicht)
1 25 g 40 g
2 40 g 55 g
3 50 g 70 g
4* 60 g 90 g
5* 60 g 90 g
6* 70 g 100 g

* Naargelang van de voorkeur (grootte brokjes) van de kat kan er al vanaf 4 maanden overgestapt worden van Minkas Kitten naar Minkas Junior.

Zorg voortdurend voor vers water in een bak die op een behoorlijke afstand staat van de voerbak. Door de verschillende individuele behoefte van afzonderlijke katten kan de vermelde hoeveelheid met max. 15% worden verhoogd of verlaagd. Schakel uiterlijk op 6 maanden over op een geschikt Happy Cat Junior voer.Gewicht6*500g

Je bespaart met deze bundel

Je bespaart met deze bundel

Je bespaart met deze bundel

Je bespaart met deze bundel

Happy Cat Minkas Kitten Care
Happy Cat Minkas Kitten Care

€29,94