Kattenkruid maakt het leven gewoon mooier!

Kattenkruid, wat velen ook catnip noemen, is een kruidje waar katten dol op zijn. Strooi het over een speeltje of in een nieuwe mand en je kat is er direct aan gehecht. Het stimuleert daarnaast het speelgedrag wat erg leuk is om te zien. Je kat of poes leeft bij het ruiken van kattenkruid helemaal in het moment en geniet maximaal. 

Wist je trouwens dat katten pas vanaf 8 maanden kattenkruid kunnen ruiken? Kittens weten dus niet wat ze missen en moeten even wachten voordat ze kunnen genieten van dit hemelse kruid. 

Nog een weetje, 3 op de 10 katten is niet gevoelig voor kattenkruid (Nepeta Cataria). Er is wel een kans dat ze van Valeriaan of Matatabi uit hun dak gaan!

Catfluencer Boppe: "Kattenkruid maakt gewoon alles beter. Of het nou mijn mand is, de bank van mijn poezenbaas of het nieuwste speeltje waarmee ik aan het spelen ben. Met dit wonderlijke kruidje zit je nooit fout."

Nog meer leuks voor je kat?

Na zijn baasje de hele dag verwend te hebben heeft je kat recht op een lekker dutje in zijn eigen kattenmand, een smakelijk hapje uit zijn voerbakje en een intensieve work-out met een krabpaal. Hij moet immers in shape blijven.