Poezenmand: de allermooiste poezenmanden op een rij!

8 Product(en)

Sunny Baskets zijn interieur proof kastenmanden die volledig met de hand zijn gemaakt. Ze zijn er niet alleen in een mooie kleur, maar zijn ook nog nog eens bijzonder comfy en stylish!

Sorteer op:

Jij verdient een comfortabele poezenmand

De eerste de beste poezenmand is niet goed genoeg voor jouw poes. Poezen brengen een groot deel van de dag slapend door en mogen best een beetje verwend worden. Jij als poezenbaas gaat toch ook niet op een hard matras liggen?

Catfluencer Mimi: "Poezenmanden vind je in alle mogelijke uitvoeringen. Van een goedkope, simpele mand tot design manden en speelse exemplaren. Als hardwerkende poes verdien ik een fijn bedje om in te slapen. Dat moet het poezenbaasje toch ook wel inzien?"

"Het uitzoekwerk kan ik je besparen. Ik heb me in het zweet gewerkt en heb drie poezenmanden geselecteerd die 'poes proof' zijn. Wij katten weten veel beter wat we fijn vinden, al doen de baasjes nog zo hun best. Ik heb het daarom gemakkelijk voor je gemaakt met mijn selectie mandjes. Verras jij madame poes met een nieuw bedje?"

Sunny Baskets: handgemaakte kattenmanden

Ben je op zoek naar unieke kattenmanden? Dan zijn de grofgehaakte stoere Sunny Baskets kattenmanden perfect! De kattenmanden van Sunny Baskets worden namelijk allemaal handgemaakt. De manden worden gemaakt van garens die voor 100% uit gerecycled OEKO-TEX katoen bestaan én deze hebben het certificaat STANDARD 100 by OEKOTEX.

De Sunny Baskets kattenmanden zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren, maten en vormen. Of je nu graag een ovale okergele kattenmand wilt of een groene, terracotta of beige mand. Je vindt het allemaal in het assortiment.

Gooi ook ander leuk spul in het (winkelmandje)

"Goed idee dat je jouw kattige vriendin gaat verwennen met een nieuwe mand. Nu je toch bezig bent, kun je ook direct kijken naar een skattige krabpaal, een verfrissende drinkfontein en speelse kattenspeeltjes. Check ook ons poezenblog als je benieuwd bent wat onze Catfluencers dagelijks meemaken."