Je hebt nog geen producten in je winkelwagen...

Krabpaal kopen

Een krabpaal kopen voor je poezenbaas is een hartstikke slim idee. Tenminste als je wilt dat je kat zich niet losgaat op meubels, gordijnen en lampen. Wij helpen je hieronder met het maken van een verantwoorde keuze.

De leukste krabpalen koop je hier!

Katten hebben een natuurlijke neiging om over hun nagels in te zetten. Van gordijnen, dekens tot je vloerbedekking. Vind je het om een of andere reden niet zo tof als je meubels er aan gaan? Dan moet je zeker een krabpaal in huis zetten. Maar welke krabpaal is goed genoeg voor jouw kleine tijger? Wij hebben het erg gemakkelijk voor je gemaakt, de krabpalen die je op deze pagina aantreft zijn overgebleven uit een ruime selectie door onze catfluencers geteste palen.

Catlfuencer Ike: "Ik word 'high' van een deze hoge krabpalen. De palen die door mijn en Yuna's stress test zijn gekomen zijn de moeite waard. Kijk je poezenbaas even lief aan en laat hem of haar direct een mooie krabpaal kopen. Jij verdiend het!" 

Catlfuencer Yuna: "Hé, ik ben er ook nog! Graag zet ik mijn nagels in de krabmeubels die ik test. Het moet namelijk wel tegen een stootje kunnen en katbestendig zijn." 

Katten vinden het heerlijk om uitgedaagd te worden met geinige speeltjes, maar moeten ook voldoende kunnen luieren. Een krabpaal maakt beide mogelijk. Je kan lekker liggen op de verschillende platformen, brugjes en ladders of hangen aan de paal. Zin om te spelen dan klauter je een hoop af en aan en spring je van hot naar her. 

De keuze is reuze

Naast krabpalen vind je op Poezenbazen ook de schattigste voerbakjes, vrolijkste speeltjes en zachtste mandjes voor je huisleeuw.

Voor de leukste nieuwtjes, kattenweetjes en reviews moet je op het Poezenbazen blog zijn. Let wel: de content van onze Catfluencers is niet voor de poes. Je kunt je er uren vermaken. Voor katteninspiratie kun je ook terecht op onze social kanalen zoals Facebook, Instagram en Pinterest.