Matatabi stokjes: knettergek kattenspeelgoed

19 Product(en)

Ola! Ik ben Blauwe Rus Boppe en ik ben kattenspeelgoedinfluencer. Ik weet alles over matatabi stokjes en ga jou helpen een 'verslavend' speeltje uit te kiezen. Hieronder vind je de beste matatabi speelstokjes!

Sorteer op:

Matatabi stokjes om wild van te worden

Matatabi is een populair kattenkruid waar ze dol op zijn. Bijna 80% van alle katten reageert erg enthousiast bij het ruiken van dit heerlijke goedje. Ze worden er een paar minuten super enthousiast van. Dit staat garant voor dol dwaas kattenspeelgedrag. Wil je jouw poes eens goed verwennen, dan moet je haar eens verrassen met een matatabi stokje. Wedden dat ze deze Japanse kattenstokjes  purrrfect vind!

Catfluencer Boppe: "Wat ruik ik daar nou? Oehhhh... dat kattenstokje is matatabi! Whuttt!!! Nu moet die handrem er echt bij me af. Ik schroef mijn fun level even op naar 200%!" 

Het was niet makkelijk met al die lekkere kauwstaafjes voor katten, maar het is Boppe toch gelukt een selectie te maken van de beste Matatabi stokjes. 

Nog meer shoppen?

Van kattenspeeltjes tot aan kattenmanden: Poezenbazen heeft het leukste assortiment aan producten voor jouw kat. Ook voor een krabpaal, kattensnacks of voer ben je in onze kattenwebshop aan het juiste adres! 

Houd Boppe's avonturen ook zeker in de gaten via ons blog, Facebook, Instagram en Pinterest.