Kattentunnel

7 Product(en)

Een kattentunnel is een speeltje en chillplek in een. Het is dus een onmisbaar item voor jouw kat. Ben je op zoek naar een kattentunnel? Check het assortiment van poezenbazen en shop jouw kattentunnel hier online!

Sorteer op:

Spelen in een kattentunnel

Allereerst is een kattentunnel natuurlijk het perfecte kattenspeeltje. Een kattentunnel levert namelijk uren speelplezier op. Ook als je kat alleen is, kan hij zich lang bezighouden met de kattentunnel. Een kattentunnel is gemaakt van flexibel materiaal wat lekker meebeweegt en (kraak)geluid maakt tijdens het spelen. Hierdoor wordt het speelgenot met een kattentunnel bij iedere beweging versterkt. Maak je klaar voor oneindig rennen, ravotten en tijgeren door de kattentunnel. 

Chillen in een kattentunnel

Naast het spelelement heeft een kattentunnel ook een andere functie. Een kattentunnel is namelijk bij uitstek een heerlijke plek voor een kat om te chillen. Een kattentunnel is namelijk lekker beschut, waardoor de kat zich op zijn gemak voelt. Heeft jouw kat gespeeld met een kattentunnel? Dan is de kans groot dat je hem daarna voor pampus aantreft in diezelfde kattentunnel!

Ruime collectie kattentunnels

Poezenbazen heeft een ruime collectie kattentunnels voor verschillende katten. Zo is er een kattentunnel met extra speeltjes en een kattentunnel met meerdere ingangen voor de actieve kat, een extra grote kattentunnel voor de grotere kat en een extra zachte pluche kattentunnel voor de luxepoes. Voor iedere kat is er dus een kattentunnel! 

Kattentunnel voor binnen en buiten

Je kunt een kattentunnel zowel binnen als buiten gebruiken. Buiten heeft jouw kat nog meer ruimte om te spelen en door de kattentunnel te rennen. Ben je op zoek naar een kattentunnel voor buiten? Zorg dan dat je een kattentunnel kiest die tegen een stootje kan of leg jouw kattentunnel buiten op een zachte ondergrond, zoals (kunst)gras. 

Kattentunnel online kopen

Ben jij op zoek naar een kattentunnel? Zoek dan niet verder en bestel jouw favoriete kattentunnel simpel en snel online bij Poezenbazen. Bestel jouw kattentunnel vandaag nog en ontvang jouw tunnel binnen drie werkdagen in een gratis doos. Dus mocht de 

kattentunnel niets zijn, dan heb je altijd de doos nog!

Het grootste assortiment kattenspeeltjes

Liever een ander speeltje dan een kattentunnel? Poezenbazen heeft het grootste assortiment kattenspeeltjes! Van kattenhengels en laserlampjes tot speelmuizen en interactief kattenspeelgoed. Bij Poezenbazen ben je voor al het kattenspeelgoed aan het juiste adres!