Waarom een katten snackbal?

Zoals je begrijpt zijn onze catfluencers gek op lekkere snoepjes en snacks maar, we weten ook dat teveel snoepen niet al te best is. Poezenbazen heeft de oplossing: bewegen! Met een speelgoed bal, waar je snoepjes of snacks in kan doen, weet je zeker dat jouw kat die extra stappen zal zetten. Door onze voerballen blijft jouw kat gezond en actief. 

Kattenspeelgoed snackbal tegen verveling

Aandacht is leuk! Teveel aandacht vragen is soms een probleem, helemaal op het moment als jij die aandacht even niet kan geven. Ook daarom is een snackbal super handig. Onze catfluencers zijn altijd lekker in de weer met hun speelgoed snackbal en dat is fijn, want de verveling slaat veel minder snel toe. Dus heb je een kat die zich verveelt en gek is op aandacht? Dan is onze speelbal voor katten de ideale oplossing. 

Wat stop ik in een voerbal?

Je kunt verschillende soorten snoepjes in een speelbal stoppen. Zolang deze maar makkelijk uit de bal kunnen vallen wanneer de kat aan het spelen is. Uitdaging is goed! Maar wees eerlijk, wanneer je niet bij de onderkant van die ene koektrommel kan komen geef je het ook op, dag hoor.

Snoepjes en snacks van het juiste formaat is dus de truc. Kies bijvoorbeeld snack party van Felix of probeer de I am kattensnoep rund. Liever geen snoep? Dan is normaal kattenvoer ook zeker het proberen waard. Neem dan wel kattenbrokken, want natvoer in een snackbal stoppen… ja, inderdaad.

Het leukste kattenspeelgoed vind je bij Poezenbazen

En zo is het maar net! Want bij Poezenbazen vind je alles om jouw kat te laten spinnen van geluk. Van kattenbak tot voerbak, we hebben alles in huis. Neem ook eens een kijkje bij onze andere kattenspeeltjes of ontdek onze katten verzorgingsproducten. Zo blijft jouw kat gezond, actief en weet je zeker dat je alles op orde is. Alles voor jouw kat vind je bij Poezenbazen, dat zit wel snor!