Zachte kattensnacks voor jouw poes

52 Product(en)

De lekkerste zachte kattensnacks voor jouw kat en kitten. Deze gezonde zachte kattensnacks zitten boordevol vitaminen en zorgen ervoor dat jouw kat gehydrateerd blijft!

Sorteer op:

Snacks voor katten

Tegenwoordig heb je ontzettend veel verschillende snacks voor jouw poes of kater. De smaak en textuur verschillen van elkaar, maar de functie ook. Met het ene kattensnoepje kun je je poes verwennen en met een andere kattensnack help je je kat met zijn gebit. En misschien nog wel het belangrijkste: het is gewoon een must om kattensnoepjes in huis te hebben. Je poes houdt ervan om soms gewoon even lekker verwend te worden. Gewoon, omdat het kan.

Waarom zachte kattensnacks?

Misschien ben je er al mee bekend, maar katten hebben vaak de neiging om te weinig te drinken. Door jouw poes liquid snacks en zachte kattensnacks te geven, zorg je voor de benodigde hydratatie voor jouw poes. Ontzettend handig dus! Bij Poezenbazen vind je een uitgebreid assortiment met de lekkerste zachte snacks voor jouw poes.

Zachte kattensnacks voor de gezonde poes

En wie zegt dat snacken niet gezond kan zijn? Van kattensnacks met een hoog vleesgehalte tot rondvormige milk bits, waarmee jouw kat ook nog eens kan spelen, jouw kat bepaald zelf wat hij lekker vind. Bij ons in het assortiment hebben wij een aantal zachte snacks voor jouw poes die ook nog eens gezond zijn. 

Zo hebben we bijvoorbeeld Renske Kat Gezonde Beloning Mini Hartjes Kip snoepjes. Deze snoepjes - ook nog eens in een hartjesvorm, hoe leuk is dat?! - bevatten maar liefst 91% vlees en zijn geschikt voor alle katten van alle rassen vanaf 9 weken. Door het gebruik van maar één eiwitbron zijn ze ideaal voor katten met een allergie of voedselintolerantie. En daarnaast zijn ze ook nog eens 100% natuurlijk en gluten- en graanvrij! 

Naast deze zachte kattensnacks van het merk Renske, hebben wij ook nog een aantal gezonde snacks van de merken Carnilove, Gimcat en Vitakraft. De zachte kattensnacks van Carnilove bieden jouw kat de perfecte ondersteuning voor een goede spijsvertering en voor gezonde urinewegen en de snacks van Gimcat zitten boordevol essentiële vitaminen, ter ondersteuning van het natuurlijke immuunsysteem. En de liquid snacks van Vitakraft zorgen ervoor dat je kat goed gehydrateerd blijft. 

Kortom: je kan je kat nooit teveel verwennen met al deze lekkere, gezonde zachte kattensnacks! 

Zachte kattensnacks kopen? Bestel eenvoudig online!

De allerlekkerste kattensnacks scoor je eenvoudig bij Poezenbazen! Naast deze zachte snacks, hebben we ook nog een uitgebreid assortiment aan harde snacks, gedroogde snacks en kauw snacks. Genoeg keuze dus, toch? Naast al deze snoepjes, kun je bij Poezenbazen ook terecht voor het lekkerste kattenvoer, de leukste kattenmanden en de mooiste interieur-proof krabpalen