Gedroogde kattensnacks

Zoek je een natuurlijke en gezonde kattensnack? Dan zit je helemaal goed met de gedroogde kattensnacks uit ons assortiment. Meestal zijn deze snacks voor katten 100% gedroogd vlees. Het drogen van de kattensnacks, of snoepjes, gaat meestal via lucht. Een andere manier is om het vlees te droog te krijgen is door vriesdrogen. Lekker koud maken die snacks. In ieder geval zorgen beide manieren dat het vocht uit het vlees verdwijnt. Uiteindelijk blijven heel veel belangrijke voedingsstoffen in de snack bewaart. Hello healthy lifestyle! 

Gedroogde snacks kun je makkelijk bewaren

Nou moeten wij eerlijk toegeven dat als wij een snoeppot voor ons neus hebben staan, deze binnen no-time leeg is. Dat is bij jou ook, geef maar toe. Het lang bewaren van gezonde snacks voor katten kan een uitdaging zijn, helemaal als het over rauw vlees. Dat is namelijk de meest gezonde optie voor tijger die vlees nodig heeft voor een gezonde voeding. Met gedroogde kattensnacks heb je bijna dezelfde gezonde hoeveelheid voeding te pakken. Het voordeel? Gedroogde snacks kun je makkelijker bewaren dan rauw vlees. Behalve als de hele zak natuurlijk in een keer leeg gegeten wordt. Dus, niet stiekem te veel snoepen.

Natuurlijk en gezond

Natuurlijk zijn de gedroogde kattensnacks gezond! Maar waarom dan? Zoals je hierboven al kon lezen, bevatten gedroogde snacks voor katten bijna evenveel belangrijke voedingsstoffen als rauw vlees. Daarnaast bestaan de gedroogde kattensnacks uit veel dierlijk eiwit. Verder zit er in de gedroogde snacks haast geen vet en is het ook nog geen 100% natuurlijk vlees. De snacks hebben trouwens weinig tot geen andere toevoegingen. 

Smaken verschillen: gedroogde kattensnacks

Over smaak valt niet te twisten? Nou, als we het over gedroogde kattensnacks hebben, vinden wij het fijn dat er verschillende soorten smaken zijn. De ene poes eet liever vis en de andere snoept liever kip. Bij Poezenbazen vind je daarom verschillende soorten gedroogde kattensnacks.

Is jouw tijger helemaal gek op vis? Dan zijn de Rosewood Zalm Fillet Strips een heerlijke kattensnack. 100% natuurlijk zalmvlees zonder toegevoegd zout. Je zou er bijna zelf van gaan snoepen. Of wat dacht je van gevriesdroogde garnaaltjes? Wanpy Freeze Dried Shrimp is namelijk super gezond en rijk aan eiwit. 

Misschien gaat het hart van jouw kat sneller kloppen van de gedroogde kippenharten van Trixie. Dit is het perfecte tussendoortje voor jouw kat. Met deze gedroogde kattensnack weet jij sowieso het hart van jouw tijger te veroveren.

Kaas of kip? Is jouw poes een twijfelaar? Dan hebben wij speciaal voor alle moeilijke poesjes de gezonde Kip Kaas Duo Bites Kat. Het beste van allebei in een gezonde gedroogde kattensnack. 

Verwen jouw kat met een gezonde kattensnack

Jouw kat verwennen? Of mag jouw poes af en toe wel een beloning? Dan zijn kattensnoepjes de way to go! Katten zijn dol op snacks en snoepjes. Wie wordt er niet blij van een lekkere snack zo op zijn tijd. De gedroogde kattensnack uit het assortiment van Poezenbazen zijn geschikt voor alle katten. Het is de gezonde keuze en verantwoorde manier om jouw kat af en toe lekker te laten snacken. Vergeet trouwens niet om genoeg vers drinkwater neer te zetten voor jouw kat. Want voor je het weet krijgt jouw tijger een droge bek van al die gedroogde kattensnacks. Snap je hem? Droog? Droge bek? Gedroogde snacks? Lekker hoor die droge humor... 

Nog meer snacks en kattensnoepjes bij Poezenbazen

Het water loopt misschien al in je mond van al die snoepjes en snacks voor katten. We hebben nog veel meer lekkere kattensnoepjes en traktaties voor katten in onze webshop. De beste kattensnacks? Die vind je bij de top 5 lekkerste snacks voor jouw kat! Naast al dat snoepen is het verstandig dat jouw huistijger lekker actief blijft. Daarom is spelen en bewegen echt een must. Onze kattenspeeltjes kunnen daar goed bij helpen. Bij Poezenbazen vind je alles voor jouw kat! Wij zijn de leukste kattenshop van Nederland.