Kauw snacks

4 Product(en)

Lekker kauwen op heerlijke kauwsnacks, dat is toch wat iedere kat het allerliefste doet? Voor de meest smakelijke snacks om op te kauwen ben je hier aan het juiste adres!

Sorteer op:

Kauwsnacks voor de liefste kat

Jouw liefste kat verdient alleen het allerbeste. Je moet daarom altijd kauwsnacks in huis hebben. Voor wanneer je kat weer eens schattig ligt, lief doet of gewoon zomaar als verwenmomentje. Wij zijn van mening dat er nooit echt een reden hoeft te zijn om jouw kat te belonen met iets lekkers. Maar wel met mate, natuurlijk! 

Voor iedere kat een lekkere kauwsnack

Kauwsnoepjes voor katten zijn er in vele soorten en maten. Zo kun je kiezen voor kauwstaafjes, dit zijn kleine stokjes waar een kat of poes lekker op kan kauwen. Deze zijn er bijvoorbeeld van Yarrah in een heerlijke vissmaak. Het fijne van deze kauwsticks is dat ze volledig biologisch zijn en vol zitten met vitaminen en mineralen. Verantwoord snacken dus!

Gaat jouw kat toch liever voor compacte kauwsnoepjes? Dan kies je voor de I am kauwsnacks in rundsmaak. Het kleine formaat maakt deze snoepjes ideaal om tussendoor te geven. Als lekkere beloning bijvoorbeeld. Of gewoon omdat het kan! De kauwsnoepjes zitten in een handige hersluitbaar potje. 

Kauwsnacks scoor je bij Poezenbazen!

Ben je dus op zoek naar heerlijke kauwsnacks? Zoek niet verder! Poezenbazen helpt je aan de lekkerste snacks voor jouw kat, poes of kitten. Nog meer poezenspullen nodig? Scoor meteen een kattenmand, krabpaal of nieuwe voerbak. Poezenbazen is de leukste kattenwebshop van Nederland!