Lekker snoepen met onze harde snacks

Een lekkere beloning verdient iedere kat wel, toch? Wat een verwennerij zijn harde snacks. Ze hebben een lekkere bite, soms zelfs een heerlijke vulling en zijn verkrijgbaar in veel verschillende smaken. Kortom, harde snacks moet je gewoon in huis hebben om jouw poes zo af en toe lekker te kunnen verwennen!

Kies uit ons ruime assortiment harde snacks

Bij Poezenbazen hebben we een assortiment vol met harde snacks van verschillende merken, smaken en nog veel meer. Wat dacht je van de populaire Whiskas Temptations? Dit zijn heerlijke snacks met een harde bite en een verrassende vulling. Je kunt kiezen uit verschillende smaken: kip/kaas en zalm. Ook hebben we Whiskas Dentabites, die goed zijn voor de verzorging van de tanden van jouw kat.

De Felix Party Mix zit vol met harde snacks in verschillende smaken. Is jouw kat dol op catnip? Dat is eigenlijk een vraag die we niet hoeven te stellen, natuurlijk is jouw kat gek op catnip! Dan gaan de catnip-bits van Beaphar zeker in de smaak vallen.

Van Good Girl hebben we harde Catnip Drops en Milk Drops in het assortiment. Dit zijn harde snacks op basis van melk, waar katten natuurlijk ook dol op zijn!

De meest smaakvolle harde snacks scoor je bij Poezenbazen!

Wij van Poezenbazen hebben een heerlijk assortiment met harde snacks voor alle katten en poezen! Ben je op zoek naar nog meer soorten snacks? Bekijk dan ook eens onze gist snacks, gedroogde snacks of zachte snacks. Nu bestellen is snel thuisbezorgd!