Verantwoord snoepen met gist snacks

Iedere kat houdt ervan om verwend te worden met snacks, toch? Het is dan ook helemaal niet verkeerd om jouw kat of poes af en toe te belonen met iets lekkers. Het belangrijkste wat je dus moet weten over gist snacks? Eigenlijk dat je ze gewoon in huis moet hebben! 

Vol met vitamines, mineralen en aminozuren

Wist je dat gistsnoepjes vol zitten met vitaminen? Niet alleen een lekkere traktatie voor je kat dus, maar ook nog eens gezond. Gist snacks bevatten Vitamine B-complex (B1, B2, B6 en B12). Dit zorgt voor een gezonde en glanzende vacht. Ook zitten deze snoepjes vol calcium, wat goed is voor de tanden en helpen ze botten sterk en gezond te houden. 

De mineralen in gist snacks helpen bij het behouden van een gezond afweersysteem en deze zelfs te versterken. Daarnaast zijn ze ook nog eens suikervrij en zijn er geen kleurstoffen in te vinden. De ideale snack voor jouw kat dus!

Ruim assortiment aan gistsnoepjes voor jouw kat

Gist snacks voor katten zijn er in allerlei soorten. Zo zijn er verschillende varianten van het merk Biofood. Een variant met toevoeging van kattenkruid bijvoorbeeld. Dit is goed voor het darmkanaal en gaat haarballen tegen. Ook zijn er gist snacks om de tanden te verzorgen, omdat ze een schurende werking hebben en zelfs een variant waarmee je vlooien kunt voorkomen

Ook van het merk Sanal hebben we gistsnoepjes in ons assortiment. In een leuk bewaarblik in de vorm van een hart bijvoorbeeld. En een Sanal Topmix, met verschillende soorten gist snacks in een verpakking. 

De lekkerste gist snacks scoor je bij Poezenbazen

Wij van Poezenbazen hebben een ruim assortiment met gist snacks voor katten! Iedere bestelling wordt geleverd in een (speel)doos voor uren speelplezier. Ben je op zoek naar nog meer katten producten om je poes mee te verwennen? Bekijk dan ook eens onze krabpalen, kattenbakken en halsbanden.