Kattenkussen kopen?

Katten slapen het grootste gedeelte van de dag. Daarom is een fijne slaapplek erg belangrijk. Een kattenkussen is hier een perfect item voor!

Wat zijn de voordelen van een kattenkussen?

In tegenstelling tot een kattenmand kun je een kattenkussen overal neerzetten. Gezellig naast jou op de bank, ergens dicht bij de verwarming of juist op een rustig plekje in de hoek van de woonkamer. Met een kattenkussen kan het allemaal!

Daarnaast kun je veel kattenkussens of de hoes van het kussen gewoon in de wasmachine wassen. Controleer wel altijd even of dit bij het door jou uitgekozen kattenkussen kan.

Welke verschillende soorten kattenkussens zijn er?

Kattenkussens zijn er in veel verschillende uitvoeringen, maten en kleuren. Bij Poezenbazen hebben we een divers aanbod, dus keuze genoeg!

Zo kun je kiezen voor een kattenkussen in de vorm van een iglo, een kattenkussen van schapenwol of een poef kattenkussen.

Ook verkopen we leuke kattenkussens in de vorm van een haai of kangoeroe.

Het Snugglesafe kussen is een speciaal kussen waar je een warmteschijf in kunt plaatsen. Het kussen blijft tot wel 10 uur warm. Dit kussen is dus perfect voor de koudere dagen!

Andere kattenligplekken

Wil je toch liever een kattenhangmat of kattenholletje voor je kat? Dat kan ook bij Poezenbazen! Een kattenhangmat biedt een knus plekje voor je kat die ook nog eens zeer weinig ruimte inneemt en in een kattenholletje kan een kat zich even lekker in terug trekken.

Ook voor andere toffe kattenproducten ben je bij Poezenbazen op het goede adres. Vergeet daarom zeker niet om ook een kijkje te nemen bij de krabpalen, kattenspeeltjes, kattenhalsbanden en kattensnacks.