Kattenbakmat

3 Product(en)

Ben je de kattenbakkorrels die door het huis liggen ook zo zat? Met een kattenbakmat zorg je ervoor dat de kattenbakvulling op zijn plaats blijft liggen. Bekijk het volledige assortiment kattenbakmatjes bij Poezenbazen.

Sorteer op:

Mat voor kattenbak

Een mat voor de kattenbak is een onmisbare kattenbakaccessoire. Met de kattengrind mat zorg je er namelijk voor dat de kattenbakvulling netjes op zijn plaats blijft liggen in de buurt van de kattenbak. Fijn want zo liggen de kattenbakkorrels niet volledig verdeeld door het hele huis! De ribbels of gaatjes van de kattenbakmat zorgen ervoor dat de korrels in het matje blijven liggen. 

De kattenbakmatten hebben vaak een handige honinggraatstructuur met een zachte bovenlaag. Deze laag zorgt ervoor dat het vuil van de pootjes van de kat in de mat blijft hangen. De twee lagen zijn eenvoudig van elkaar los te maken, zodat je regelmatig het vuil eruit kunt schudden en de mat kunt schoonmaken. 

Kattenbakschepje

Naast het hebben van een kattenbak en kattenbakmatje is een kattenbakschep ook een absolute aanrader. Met een kattenbakschep kun je eenvoudig de ontlasting van je kat uit de kattenbak scheppen. 

Kattenbakmat XXL

In het assortiment van Poezenbazen kun je ook een grote kattenbakmat bestellen. Deze kattenbakmat XXL is ideaal als je een grote kattenbak hebt of grote katten hebt zoals een Maine Coon

Kattenbakmat kopen?

Bij Poezenbazen shop je een kattenbakmat voor jouw kat! Er zijn kattenbakmatjes van diverse maten in het assortiment. Denk aan een grijze kattenbakmat, een zwarte kattenbakmat of een grote kattenbak mat