Over Poezenbazen

0 Product(en)
Sorteren op: Meest bekeken

Welkom op Poezenbazen! Met maar liefst vijf Catfluencers aan het roer is Poezenbazen dé leukste kattenwinkel van Nederland te noemen. Poezenbazen is bedacht door geboren en getogen Roosendalers. Onze grootste wens was namelijk om ooit eens een eigen webshop te starten. Met Poezenbazen vervullen we deze droom.

Ruled by Catfluencers

Wat Poezenbazen zo uniek maakt is dat ‘Catfluencers’ de shop runnen. De Catfluencers zijn bedacht om spreekwoordelijk te schoppen tegen de influencers en de ‘influencing’ wereld van vandaag de dag. Daarbij draait het vaak alleen om het aantal volgers die je wel of niet hebt. Wij vinden dat kwalitatieve en informatieve content met een vleug humor hierbij mist.

Daarom pakken wij het met onze kattenshop anders aan. Met een unieke aanpak en kijk op deze online wereld zorgen wij ervoor dat onze Catfluencers de wereld zullen overheersen met hilarische en unieke content. We streven ernaar om jou te voorzien van toffe katten producten (en gifs!) aangevuld met een grappige twist. Want katten kunnen net zo goed influencers zijn. Zo introduceren we ook maar meteen de nieuwe versie van Grumpy Cat.

Meet grumpy old lady: Yuna.

Poezenbazin-yuna

Poezenbazen: de meest unieke kattenwebshop van Nederland

Vijf Poezenbazen aka Catfluencers onderhouden dus de webshop. De Catfluencers hebben (bijna) alle producten in de webshop uitvoerig getest en geven hier dan ook hun ongezouten en kritische mening over.

Onze Poezenbazen zijn eigenzinnig, eigenwijs en tegendraads en nemen geen blad voor hun mond. Deze frisse kijk, schunnige grapjes, hilarische reviews en foto’s, mooie prijzen en aanbiedingen zorgen ervoor dat menig poezenmoeders en kattenvaders regelmatig terugkeren naar Poezenbazen.

De leukste producten voor je kat

Dagelijks vind je op Poezenbazen de leukste kattenmanden, krabpalen, kattenspeeltjes, drinkfonteinen en voerbakken voor je poes. Via social kanalen als Facebook, Instagram en Pinterest doe je daarbij natuurlijk ook inspiratie op.

Poezenbazen-ike-cactus-krabpaal

Niet alleen zijn de diverse producten op Poezenbazen on-point te noemen: ze zijn ook een lust voor het oog in het interieur. De hilarische teksten, foto’s, video’s, quotes en verhalen zorgen ervoor dat je Poezenbazen niet snel vergeet. Neem het met een korreltje zout. Dat doen wij ook.

Nieuwsgierig geworden, heb je een vraag of heb je iets te mauwen? Neem gerust contact met ons op!