Sunny baskets: de leukste design poezenmanden die je wilt hebben!

Sunny baskets: de leukste design poezenmanden die je wilt hebben!

Door alle drukte afgelopen tijd vonden onze Catfluencers het tijd om versterking in te schakelen. Het runnen van een kattenwebshop is nu eenmaal aanpoten en er komt meer bij kijken dan je van tevoren denkt. Onze Catfluencers speelden al langer met het idee om zelf aan de slag te gaan en eigen producten te ontwikkelen. Toen de Catfluencers een paar weken geleden in contact kwamen met Sunny was de deal snel gesloten: maak kennis met Sunny Baskets. Dit zijn zijn prachtige unieke, handgemaakte, poezenmanden die niet alleen super comfortabel zijn voor iedere poezenvriend, maar ook nog eens enorm leuk in huis staan! Wij vertellen je er alles over in dit blog!

Sunny Baskets

Sunny Baskets: unieke poezenmanden

Alle Sunny Baskets worden met de hand gemaakt. Ieder product is daarom dus uniek! De materialen waarmee de baskets worden gemaakt zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. De garens bestaan uit 100% gerecycled OEKO-Tex katoen, bevatten geen giftige stoffen en zijn veilig voor katten en kinderen. Het fijne materiaal zorgt ervoor dat katten er heerlijk zacht in kunnen slapen. Tevens staan de manden ook nog eens enorm leuk in het interieur!

Wij verkopen de Sunny Baskets in twee verschillende kleuren:

Een Sunny Basket poezenmand kopen

Zie je een Sunny Basket wel zitten, maar weet je niet welk poezenmandje je het beste kunt kiezen? No worries wij helpen je graag! Het is namelijk zonde als je een verkeerde maat kiest en je poezenvriend gaat niet in het mooie mandje liggen. Het is mogelijk om te kiezen uit de volgende maatvoeringen:

  • Maat S: de Sunny Basket maat S, met een doorsnede van 32/34 cm,is geschikt voor kleine volwassen katten of kittens. 
  • Maat M: de Sunny Basket maat M, met een doorsnede van 36/38 cm, is geschikt voor een fijngebouwde tot gemiddelde volwassen kat die graag klein opgerold liggen in hun kattenmandje.
  • Maat L: de Sunny Basket, maat L, met een doorsnede van 43/45 cm, is geschikt voor een stevige volwassen kat. Denk bijvoorbeeld aan Britse kortharen.
  • Maat XL: de Sunny Basket maat XL, met een doorsnede van 52/54 cm, is geschikt voor grotere volwassen katten. Denk bijvoorbeeld aan een Maine Coon. Heb je twee katten? Dan is deze poezenmand ook een aanrader: twee volwassen katten kunnen er namelijk in slapen. 
  • Ovaal: de ovalen Sunny Basket heeft een lengte van 60 centimeter en een breedte van 30 centimeter. Dit kattenmandje is geschikt voor iedere kat die lekker languit wil liggen. Ook flinke katten kunnen hier heerlijk een schoonheidsslaapje in doen. 

Kortom, voor iedere kattensoort is er wel een mandje beschikbaar. 

Tips voor gebruik

Heb je het Sunny Basket mandje in huis? Dan is het belangrijk om de kattenmand minstens 1 keer per week goed uit te stofzuigen. Hiervoor kun je een spleetzuigmond gebruiken of met het uiteinde van de slang zonder een opzetstuk. Zo heb je geen last meer van haren in de mand en blijft hij lang mooi! Een ongelukje? Dan kun je, nadat al het vuil en haren zijn verwijderd, het mandje op 30 graden wassen in de wasmachine (centrifugeer niet teveel). Laat de mand vervolgens opdrogen aan de lucht. 

Tip: mocht je de mand wassen, knip het label er dan even uit, deze kun je daarna er weer eenvoudig opzetten. 

Wat vind jij van de Sunny Basket mandjes? Laat het ons weten in de reacties hieronder!