Snuffelstage bij influencer cat Mimi: welkom in mijn wereld!

Snuffelstage bij influencer cat Mimi: welkom in mijn wereld!

Miauw, mijn naam is Mimi. Ik ben een Blauwe Rus van één jaar oud en heel bekend op het internet. Maar echt héél bekend. Ik ben namelijk de mooiste influencer cat van Poezenbazen. Of zoals ik het zelf graag noem: miss poes. Door mijn bekendheid en goede kop krijg ik wekelijks producten thuisgestuurd om te testen. Daardoor weet ik ondertussen alles van Kattenmanden en -kussens. Wil je weten hoe mijn dag eruit ziet als catfluencer? Welkom op mijn blog!

Mijn ochtendritueel als infuencer cat

Ik laat me graag verwennen. Ik begin mijn dag dan ook met een heerlijk kopje verse melk. Mijn poezenbaas drinkt het ook, maar zij gooit er zwarte zooi doorheen wat zij ‘koffie’ noemt. Ik drink alles gewoon puur natuur. Ik moet namelijk wel in shape blijven voor mijn werk.

Maar mijn baasje is poeslief hoor. Ze zorgt goed voor me. Zij begrijpt hoe zwaar het leven van een influencer cat is. Voor ik van huis vertrek, draai ik me daarom graag nog een keertje om in één van mijn kattenmanden.

Poezenbazen-catfluencers

Als de kat van huis is

Tijd om te vertrekken. Ik check nog even mijn looks in de spiegel. Laatst was ik namelijk vergeten mijn catnip snor af te doen, echt vet awkward. En ik het maar raar vinden dat al die katers hier in de straat meteen op mijn lip zaten. Het was een katastrofe! 

Geen enkele dag is hetzelfde, maar meestal vindt er ergens in de ochtend wel een fotoshoot plaats voor de grootste kattenmand designers. Ik noem een Catier, Tommy en Jerry Hilfiger, Montcat en Tiffany & Cat. Echt iedereen wil me hebben. 

Na de shoot pak ik meestal een welverdiende lunch met mijn besties. Kan ik meteen even mijn instafeed checken, want als catfluencer mag je natuurlijk niks missen. En je bent natuurlijk verplicht om minimaal 4x per dag een gesponsorde post te plaatsen, dus ook daar maak ik graag tijd voor. Heb jij mijn Instagram profiel al gecheckt.

Wellness om de dag af te sluiten

Als ik lekker heb uitgebuikt, ga ik sporten. Mijn favoriete sport? Spinnen natuurlijk! Daarbij laat ik mezelf helemaal gaan. Maar voor wat, hoort wat. Na mijn fitnessuurtje is het tijd om te ontspannen in de wellness.

Waar ik echt van houd? Veel krijgen voor weinig. Lekker luieren en verwend worden. De wellness is daarom echt iets voor mij. Omdat de mensen hier weten wie ik ben en wat ik doe, hebben ze alles voor me over. Kat in het bakkie! 

Eenmaal thuis doe ik eigenlijk niks anders meer dan mijn foto’s bewerken en reageren op mijn DM’s. Dat zijn er nogal wat, vooral van patserige katers. Laatst ontving ik zelfs een naaktkat in mijn DM, yuk!

Gelukkig zit er een uitknop op mijn telefoon. Ik ga weer lekker dromen in mijn kattenholletje. Ik hoop dat jullie hebben genoten van mijn eerste blog en dat we elkaar snel spreken. Dat hoop ik oprecht, want ik schrijf dit niet voor de kat z’n viool. Ik heb immers wel wat beters te doen ;) Tot snel peepz!