Dit zijn de favoriete speeltjes van onze catfluencer jessie!

Dit zijn de favoriete speeltjes van onze catfluencer jessie!

Dit zijn de favoriete speeltjes van onze catfluencer jessie!

 

Speeltjes voor jouw kat zijn onmisbaar. Wat moeten ze anders doen, behalve de koning of koningin zijn in het huis? Onze Catfluencer Jessie heeft een aantal speeltjes van onze webshop mogen uitproberen. Zij heeft getest wat de leukste speeltjes zijn. Spoiler: het was lastig kiezen. ;) In deze blog lees je welke speeltjes haar favoriet zijn. Ben je er klaar voor?

 

1. Jackson Galaxy Puma Paw Ball

Jessie houdt heel erg van onvoorspelbaar speelgoed. Je gooit en stuitert de Jackson Galaxy Puma Paw Bal om je kat te lokken. Je krijgt twee stuks per verpakking. Dus als een van de stuiterballen opeens op mysterieuze wijze verdwijnt, heeft jouw kat er gelukkig nog een extra! Dat is toch...prrr... super fijn! Deze balletjes zijn gemaakt van vrolijk gekleurd touw.

 

2. Robocat Mouse


Muizen zijn Jessie’s lievelings! Muizen dagen haar altijd uit. De Robocat Mouse is er in drie hippe kleuren! Deze leuke muis wordt geactiveerd met behulp van een bewegingssensor. Zodra jouw kat in de buurt komt, begint de muis te draaien in onvoorspelbare richtingen. Op deze manier wordt het natuurlijke jachtinstinct van de kat geactiveerd. En ja, Jessie heeft vaak geoefend met dit speeltje. Zodanig, dat ze met échte trofeeën thuis komt…

De Robocat Mouse bevat Madnip. Madnip wordt gemaakt van een speciale plant afkomstig uit Azië, waar katten heerlijk lui, ‘chilled’  en ontspannen van worden! Madnip is  krachtiger en kruidiger dan Catnip en is praktisch onweerstaanbaar voor iedere kat. De toegevoegde Madnip zorgt voor extra interesse in de Robocat Mouse!

3. Cat Dancer Regenboog Cat CharmerTja, Jessie kan het steeds niet laten; Jessie is gek op jagen!. Het originele interactieve katten speelgoed uit Amerika, dat jouw  kat z’n natuurlijke instinct versterkt, is perfect voor katten die echte jagers zijn. Dit speeltje is gemaakt van de meest veilige materialen. Zo kan het speeltje niet in kleine stukjes gescheurd worden, waardoor stikken en verslikken niet mogelijk is. Super fijn dus! Jessie zelf doet keihard haar best om op dit speeltje te jagen. Een aanrader voor jouw kat dus!

4. KONG Better Buzz BeeDeze KONG Better Buzz Bee is gevuld met catnip en zal daardoor al snel het favoriete speeltje van jouw kat worden. Jessie is er in ieder geval al een hele grote fan van! De vleugeltjes van de bij kraken als ze worden aangeraakt. Ideaal om tegenaan te slaan en het jachtinstinct van jouw kat te stimuleren. Ik hoor je al denken, veel jaag spelletjes. Jessie is een echte mini-tijger!

5. KONG Connects Window Teaser Assorted EUDit actieve speeltje. de
KONG Connects Window Teaser Assorted, bevordert beweging en stimuleert de natuurlijke instincten van jouw kat; besluipen, bespringen en overmeesteren. Het is de ideale training voor jouw kat om een echte jachtmeester(in) te worden!

Dit speeltje is eenvoudig te bevestigen op glad oppervlak, zoals bijvoorbeeld een raam of een glazen deur. Zo kan jouw kat zich vermaken, ook als je er niet bent. Het heeft vrolijke kleuren, veertjes en zachte materialen. Daar wordt elke poezenbaas blij van!


Oke, deze speeltjes zijn de favoriet van Jessie, maar wij kunnen zo tientallen andere speeltjes opnoemen die ook haar favoriet zouden kunnen zijn. Ze heeft natuurlijk ook niet alles kunnen testen. Geïnspireerd geraakt? Neen kijkje in in onze webshop en scoor jouw speeltjes vandaag nog!