Dit is onze nieuwe #Catfluencer: Jessie!

Dit is onze nieuwe #Catfluencer: Jessie!

Mijn ochtend routine als #catfluencer

Mijn dag eindigt als die van jullie begint. Inderdaad, ik ben een nachtdier! Ik glip er in de avonden snel tussenuit en ik kom in de ochtend terug naar binnen wanneer de poezenbaas de deur uit gaat. Het eerste wat ik dan ga doen, is spelen met mijn krabpaal.

Daarna ga ik de hele ochtend kroelen met de mensen in huis. Ik gun ze dat, want dat is het enige wat zij willen. Ik moet  er wel goed en verzorgd uitzien voor mijn fans. Dit doet de Poezenbaas door middel van een heerlijke kattenshampoo en katten borstels. Ik doe altijd alsof ik het wassen verschrikkelijk vind, maar eigenlijk vind ik het heerlijk!

Ik ben een zeer gastronomische kat!

Je leest het goed. Ik houd van eten. Ik houd niet alleen van kattenvoer, ook het eten van mijn poezenbazen vind ik lekker! Mijn Poezenbaas is zo lief, hij laat altijd de keukendeur op een kiertje voor mij. De keuken is dan MIJN territorium!

Op het aanrecht lopen en zoeken naar mensenvoedsel vind ik echt spannend! Dit komt omdat ik weet dat het stiekem niet mag en nooit weet wanneer de poezenbaas binnenkomt. En natuurlijk weet ik nooit wat ik tegenkom. Maar dat maakt het juist zo leuk! Soms moet ik een la open doen. Dit doe ik door mijn kopje tussen een opening te duwen. Meestal gaat de la dan open. En dan is het natuurlijk feest! 

Als de kat van huis is…

Exact, tijd om naar buiten te gaan. Meestal rond een uur of zeven blijf ik in de gang hangen. Ik weet dat dan de mensen in huis meestal naar binnen of buiten gaan. Soms lukt het niet, maar vaak glip ik zo naar buiten! Zoals ik al zei, ben ik een nachtdier. Ik ga vaak op jacht! Ik neem mijn trofeeën altijd in de ochtend mee naar binnen. Dan laat ik mijn poezenbaas zien wat ik heb gevangen. Daar worden de poezenbazen altijd blij van, toch?

 

Jessie vaker zien?

Natuurlijk wil jij mij vaker zien. Dat snap ik. Geluk heb je, want ik zal vaker verschijnen op het Instagram- en Facebookaccount van @Poezenbazen! Volg deze accounts gelijk! Ik… prr… peer ’m er weer vandoor!