7 leukste kattenknuffels van 2021

Ben je nog op zoek naar een leuke knuffel voor jouw kat? Dan ben je hier aan het juiste adres! We hebben veel verschillende soorten knuffels in ons assortiment. Maar met deze 7 leukste kattenknuffels van 2021 hoeft jouw kat zich nooit meer te vervelen! Laat in de reacties weten welke knuffels voor katten jouw favorieten zijn. Wij zijn super benieuwd!

1. Kattenknuffel: Buzzy llama

Deze superschattige Kong softies buzzy llama is niet zomaar een kattenknuffel, de lama is namelijk gevuld met ritselpapier en catnip. Daarnaast gaat de knuffel trillen en zoemen wanneer er aan het staartje wordt getrokken. Ideaal om het jachtinstinct van je kat aan te wakkeren dus! Met deze trillende lama verveelt jouw kat zich nooit meer! 

Kong Kong softies buzzy llama

2. Pluche schaap knuffel voor katten

Dit zachte knuffelschaap is gemaakt van pluche en is uitermate geschikt voor je kat om urenlang mee te knuffelen. De knuffel is extra aantrekkelijk door het toegevoegde kattenkruid. De Trixie schaap pluche is dus perfect om mee te knuffelen en spelen!

Trixie Trixie schaap pluche

3. Kong purrito kattenknuffel

Deze superblije kat is ingewikkeld in een heerlijke burrito. Hoe grappig is dat? Deze Kong Purrito is een 2-in-1 speeltje. Laat jouw kat de pluche knuffelkat uit de burrito halen, een echte uitdaging! De burrito is van ritselpapier gemaakt om het nog interessanter te maken voor je kat. Daarbij zit er kattenkruid in, zodat jouw kat er nog meer plezier uithaalt.

4. Bewegende speelvis

Vissen zijn altijd al glibberig en dat is precies de bedoeling van de Duvo+ Catch ’N Play Vis. Deze bewegende vis heeft een aanraaksensor, waardoor hij begint te zwemmen als je kat hem aanraakt. Ook zit er kattenkruid in, waardoor jouw kat nog langer met deze vis stoeit. Je kat zal niet verveeld raken! De vis is oplaadbaar via USB en kan aan- en uitgezet worden. Door de aanraaksensor gaat het speeltje vanzelf uit, zo verbruikt hij geen onnodig stroom. Is dat niet fishtastic?

5. Kong goudvis

Nu we toch in de vissfeer zitten, gaan we meteen door met de Kong crackles gulpz goudvis. Deze goudvis is gemaakt van een zachte stof met organza vinnen en een glimmend patroon van schubben. De vis is gevuld met ritselpapier en Noord Amerikaanse catnip om jouw kat verliefd te maken op dit speeltje. Ook zit er een vliegje in de bek van de vis. Het glimmende vliegje zit vast met een touwtje en die kan je verstoppen in de vis zijn mond voor een verstopspelletje. Vermaak jouw kat urenlang met de Kong goudvis!

5. Magic boomerang

Deze vrolijke Petstages green magic boomerang buddy met kattenkruid gevulde speelknuffel is geschikt voor zowel jonge als voor oudere katten! Door de onweerstaanbare geur van het kattenkruid zal jouw kat zich uren vermaken met de boomerang! En zeg nou eerlijk, hij ziet er hilarisch uit toch? 

Petstages Petstages green magic boomerang buddy

7. Mermaid vis

Jouw kat houdt vast en zeker van een lekker visje. Deze populaire vis is niet om op te eten, maar om mee te spelen en knuffelen! De knuffel is voorzien van veren en ritselpapier wat jouw kat geweldig vindt! Dit leuke speeltje en kussentje in 1 wil je dus hebben!

Happy pet Happy pet mermaid vis met veren blauw 

Kattenknuffels kopen

Kortom deze kattenknuffels zijn besliste aanraders om aan te schaffen voor jouw kat. Ben je nog op zoek naar wat extra kattenspeeltjes? Bekijk dan het volledige assortiment. Zo kun je bij Poezenbazen ook kattenspeelgoed kopen zoals een kattentunnel, kattenhengel, laserlampje of speelmuis

Recente reacties

  • willem jacobs

    Tuesday 05 / 10 / 2021

    prima shop

Laat ook een reactie achter