7 leukste kattenknuffels van 2020

Ben je nog op zoek naar een leuke knuffel voor jouw kat? Dan ben je hier aan het juiste adres! We hebben veel verschillende soorten knuffels in ons assortiment. Maar met deze 7 leukste kattenknuffels van 2020 hoeft jouw kat zich nooit meer te vervelen! Laat in de reacties weten welke knuffels voor katten jouw favorieten zijn. Wij zijn super benieuwd!

1. Kattenknuffel: Buzzy llama

Deze superschattige Kong softies buzzy llama is niet zomaar een kattenknuffel, de lama is namelijk gevuld met ritselpapier en catnip. Daarnaast gaat de knuffel trillen en zoemen wanneer er aan het staartje wordt getrokken. Ideaal om het jachtinstinct van je kat aan te wakkeren dus! Met deze trillende lama verveelt jouw kat zich nooit meer! 

Kong Kong softies buzzy llama

2. Pluche schaap knuffel voor katten

Dit zachte knuffelschaap is gemaakt van pluche en is uitermate geschikt voor je kat om urenlang mee te knuffelen. De knuffel is extra aantrekkelijk door het toegevoegde kattenkruid. De Trixie schaap pluche is dus perfect om mee te knuffelen en spelen!

Trixie Trixie schaap pluche

3. Pluche muis

Deze Trixie muis pluche beige moet je hebben! De muis heeft touwpootjes, een staartje, bestaat uit verschillende structuren én bevat kattenkruid. Deze speelknuffel is een echte must voor jouw kat!

Trixie Trixie muis pluche beige

4. Patchwork beer voor je kat

De Kong cat softies patchwork bear mag niet ontbreken in het rijtje van leukste kattenspeeltjes! Dit schattige beertje is gevuld met het populaire Noord-Amerikaanse kattenkruid. Het ritselpapier en het langharige pluche maken deze knuffel onweerstaanbaar voor iedere kat. 

Kong Kong cat softies patchwork bear assorti

5. Magic boomerang

Deze vrolijke Petstages green magic boomerang buddy met kattenkruid gevulde speelknuffel is geschikt voor zowel jonge als voor oudere katten! Door de onweerstaanbare geur van het kattenkruid zal jouw kat zich uren vermaken met de boomerang! En zeg nou eerlijk, hij ziet er hilarisch uit toch? 

Petstages Petstages green magic boomerang buddy

6. Op muizenjacht met deze pluche muis

Gaat jouw kat graag op muizenjacht? Dan zal hij geen genoeg krijgen van de Trixie pluche muis met geluid! Jouw kat hoeft zich niet meer te vervelen met deze piepende muis! Naast het speelplezier dat de knuffel biedt is de muis ook geschikt om heerlijk mee te knuffelen.

Trixie Trixie pluche muis met geluid

7. Mermaid vis

Jouw kat houdt vast en zeker van een lekker visje. Deze populaire vis is niet om op te eten, maar om mee te spelen en knuffelen! De knuffel is voorzien van veren en ritselpapier wat jouw kat geweldig vindt! Dit leuke speeltje en kussentje in 1 wil je dus hebben!

Happy pet Happy pet mermaid vis met veren blauw 

Kattenknuffels kopen

Kortom deze kattenknuffels zijn besliste aanraders om aan te schaffen voor jouw kat. Ben je nog op zoek naar wat extra kattenspeeltjes? Bekijk dan het volledige assortiment. Zo kun je bij Poezenbazen ook kattenspeelgoed kopen zoals een kattentunnel, kattenhengel, laserlampje of speelmuis

 

Recente reacties

  • willem jacobs

    Sunday 23 / 08 / 2020

    prima shop

Laat ook een reactie achter