10 leukste kattenspeeltjes van 2020

Sommige katten houden zichzelf uren bezig. Anderen hebben daar wat hulp bij nodig. Geef je poes daarom voldoende aandacht en afleiding met een leuk kattenspeeltje. Speciaal voor jou hebben wij een selectie gemaakt van de 10 leukste kattenspeeltjes op basis van populaire producten in onze webshop en gebruikerservaringen van onze eigen catfluencers. Deze 10 kattenspeeltjes houden jouw kat uren bezig! 

Catnip voor extra lang speelplezier

Op sommige kattenspeeltjes ben je zo uitgekeken. Maar hoe zorg je ervoor dat iemand zich langer aangetrokken blijft voelen tot jou? Geur speelt hierbij een belangrijke rol. Catnip is als parfum, maar dan voor kattenproducten. Door een vleugje catnip toe te voegen aan het speeltje blijft jouw kat langer in love met zijn kattenspeelgoed. 

Trillende knuffel: lama komen!

Het kattenspeeltje met het grootste cute-gehalte is zeker de trillende lama knuffel van Kong. De lama knuffel heeft een heerlijk zachte huid met een vleugje catnip en er is ritselpapier in verwerkt. Als je aan de staart trekt, begint de lama te trillen en zoemen. Zo wakker je het jachtinstinct van jouw kat aan. Deze lama knuffel is een must voor elke kat! 

Goudvis met catnip: de Catfish die wél werkt

Volgens tekenfilms zijn katten dol op de goudvissen. Om het zekere voor het onzekere te nemen, kun je maar beter goed voorbereid zijn en jouw kat een ander alternatief bieden. Deze speelgoed goudvissen met catnip houden jouw kat uren bezig. De goudvissen zijn zacht en maken een krakend geluid. Dankzij de catnip blijft het speeltje lang aantrekkelijk. 

Say Haai (met catnip)

Speelgoed vishengeltjes zijn perfect om jouw kat bezig te houden. Katten ‘vissen’ namelijk graag naar vliegende objecten. Zoals deze haai aan een vishengel bijvoorbeeld. Ook aan dit speeltje is catnip toegevoegd, zodat jouw kat niet om deze haai heen kan. 

Braingames voor jouw kat

Je kunt je kat ook bezighouden door hem aan het werk te zetten met een denkspelletje. De cat activity tunnel feeder van Trixie traint de lichamelijke en geestelijke gesteldheid van jouw kat. Je doet voer of snoepjes in het reservoir en het wordt verdeeld over zes buisjes die je op een bepaalde manier kunt bereiken. Zo wordt je poes getraind en wordt hij automatisch beloond met iets lekkers! 

Lazergamen voor katten

Oke, dat klinkt spannender dan dat het is. Maar katten zijn minstens zo blij met een kleine laser, zoals het laserlampje van Petcomfort. Ze rennen en springen maar al te graag achter het laserlicht aan om het te vangen. Zo houd jij je kat wel even zoet en ben je zelf ook lekker bezig. Qualitytime gegarandeerd! 

Kattenkussens met catnip

Kussentjes doen het altijd goed. Helemaal als deze lekker bestoven zijn met catnip. Dit trio van piramidevormige kussentjes is lekker zacht en ze bewegen mee als ermee gespeeld wordt. Zo blijven deze kussentjes extra aantrekkelijk voor jouw kat.

Spelen, slapen of schuilen in een kattentunnel

Een kattentunnel is multifunctioneel. Katten kunnen hier namelijk in spelen of doorheen rennen. Maar een kattentunnel is ook de perfecte donkere en koele slaap- of schuilplaats. Dankzij de extra speelelementen is de assorti kattentunnel een van de leukste kattentunnels in ons assortiment. De vraag is dus niet of jouw kat gebruik gaat maken van deze kattentunnel, maar hoe vaak. 

Looprad voor energieke katten

Raakt jouw kat maar niet uitgeraasd en kan hij zijn energie niet goed kwijt? Dan is het tijd voor wat zwaarder geschut. Dit looprad is de oplossing voor zeer energieke katten. En het werkt echt! Jouw kat haalt uren voldoening uit het rondrennen in het rad en is daardoor lekker uitgeput aan het eind van de dag. Precies zoals het hoort! 

Katten speelzak: simpel, maar effectief 

Dit is misschien wel het meest simpele, maar ook het meest populaire kattenspeeltje van 2020. De katten speelzak van Martin Sellier is geliefd bij iedere kat. Waarom? Je kunt je erin verstoppen (heel belangrijk), het kraakt en het vervormt. Katten verschuilen zich altijd het liefst in de meest simpele dingen, zoals dozen of tassen. Deze speelzak van extra sterk en duurzaam papier is daarom het perfecte kattenspeeltje!

Kattenspeeltjes online bestellen

Deze selectie kattenspeeltjes is samengesteld op basis van ervaringen van onze klanten en onze eigen catfluencers. Grote kans dat ook jouw kat meteen verkocht is aan een van deze speeltjes. Bestel daarom jouw kattenspeeltjes vandaag nog bij de leukste kattenwebshop van Nederland. Inclusief gratis doos waar ze waarschijnlijk toch liever mee spelen! 

Laat een reactie achter